enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

Denizlispor-Ankaragücü 45. defa Karşılaşacak

Denizlispor-Ankaragücü 45. defa Karşılaşacak
A+
A-

Denizlispor Spor Toto 1. Lig 29. hafta mücadelesinde kendi evinde Ankaragücü’nü ağırlayacak.Karşılaşma öncesinde maçın hakemleri açıklandı.

Denizlispor’un 1 Nisan Pazar günü saat 18:00’da Denizli Atatürk Stadı’nda Ankaragücü ile karşılaşacak. Kritik karşılaşmanın orta hakemliğini Serkan Çınar, yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve Mehmet Salih Mazlum yapacak. Maçın 4. hakemliğini ie Erkan Engin üstlenecek.

Düşme hattından kurtulma ve liderlik için

Denizlispor ile Ankaragücü Pazar günü oynanacak maçta iki farklı amaç için sahada olacak. Denizlispor ligin 29. haftasına girilirken 30 puanla ligde 16. sırada bulunuyor. Denizlispor kendi sahasındaki maçtan 3 puan alarak rakipleri Giresunspor, Adana Demirspor, Adanaspor, Samsunspor, Eskişehirspor’a karşı avantaj elde etme planında. Rakip Ankaragücü ise ligi birinci bitirmek için kritik bir virajda Denizlispor deplasmanına çıkacak. Ligde 28 haftada 52 puan toplayan Ankara temsilcisi lider Çaykur Rizespor’un 1 puan gerisinde 2. sırada bulunuyor. Ankaragücü Denizlispor deplasmanından alacağı 3 puanla hem ligden direk çıkmak konusunda rakiplerine puan farkını korumak, hemde liderliği ele geçirmek istiyor.

Denizlispor’da sakatlar iyileşti

Denizlispor için ligde kalma mücadelesinde önemi büyük olan Ankaragücü maçından önce milli takım arasının olması sakatların iyileşmesi için zaman yarattı. Denizlispor’da sakatlığı bulunan Eze,Ziya,Berkan ve Keremcan takımdan ayrı ekstra antrenman yaparak maça hazırlanırken, Ziya’nın takımla çalışmalarda yaptığı Ankaragücü maçında yüksek ihtimalle sahada olacağı öğrenildi.Eze,Berkan ve Keremcan’ın durumları ise maç saatinde belli olacak. Denizlispor’da sağ bek oyuncusu Taşkın İlter Altınordu maçında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düştü ve Ankaragücü karşısında sahada yer alamayacak.

Başkan Üstek bilet talebini reddeti

Kritik maç öncesi Ankaragücü tarafının ek bilet talebini reddeden Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek;””Bizim için çok önemli bir kader maçına çıkıyoruz, Ankaragücü taraftarlarının ilgisini anlıyorum ancak bu önemli maçta bu isteklerini kabul edemiyoruz. Tam aksine stadımızı kendi taraftarlarımız doldursun, bizleri bu kritik maçta desteklesinler istiyoruz. Denizlispor taraftarını bu önemli günde yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Ankaragücü’nde cezalı yok

Denizlispor maçını kazanarak liderlik yolunda avantaj elde etmek isteyen Ankaragücü’nün maç öncesinde sarı veya kırmızı kart cezalı oyuncusu bulunmuyor.

İki Takım arasındaki rekabet

Denizlispor ile Ankaragücü tarihlerinde 44 resmi maçta karşılaştılar. 44 karşılaşmada Denizlispor 9 galibiyet alırken, Ankaragücü 18 defa sahadan galip ayrıldı. İki takımaraısındaki 17 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

Muhtemel 11’ler

Denizlispor’un karşılaşmaya;Asil Kaan Güler,Canberk Aydın, Cenk Güvenç, Alperen Babacan, Keremcan Akyüz(Alperen Yazıcı),Hasan Kılıç,İsmail Aissati,Burak Altıparmak,Leandro Kappel(İsmail Haktan Odabaşı), Ziya Alkurt ve Mehmet Akyüz 11’i ile çıkması bekleniyor.

Ankaragücü’nün ise;Altay Bayındır-Erdem Özgenç,Alihan Kubalas,Yusuf Abdioğlu,Sedat Ağçay,Kenan Özer,Arif Morkaya,Ferhat Kiraz,Enes Kubat,Umut Nayir ve İlhan Parlak 11’i ile sahada olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.