enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C

Denizlispor Antep Deplasmanında

Denizlispor Antep Deplasmanında
A+
A-

Denizlispor TFF 1. Ligin 16. haftasında ligin dibine demiratmış olan Gaziantepspor deplasmanına çıkacak. 16 Aralık Cumartesi günü oynanacak maçı Erkan Özdamar yönetecek.

Denizlispor TFF 1. Ligin ilk yarısında son iki haftaya girilirken deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak. 16 Aralık saat 13:00’da başlayacak karşılaşmayı Erkan Özdamar, Utku Tunavelioğlu ve Seyfettin Ünal hakem üçlüsü yönetecek.

Ligin Dibine Demir Attılar

Karşılaşma öncesinde Denizlispor ligde 15 haftada topladığı 12 puanla 16. sırada bulunuyor. Gaziantepspor ise ligde topladığı 6 puana rağmen aldığı 3 puan silme cezası nedeniyle 3 puanla ligin son sırasında kendine yer buldu.

Antep’te Moraller Bozuk

Denizlispor’un rakibi Gaziantepspor ligin başında yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle bu sezon ligde ağırlıklı olarak alt yapı oyuncularıdan oluşan bir kadro ile mücadele ediyor. Takımda Şenol Can ve Elyasa Süme gibi iki tecrübeli oyuncu bulunsada, özellikle geçtiğimiz Eskişehirspor deplasmanında alınan 7-0’lık farklı mağlubiyet takımın moralini bozmuş durumda.

Horoz’da Hedef Devre Arasına Umutlu Gitmek

Denizlispor’da devre arası transfer dönemi ile birlikte transfer yasağı sona eriyor. Denizlispor’un 2 dönemlik transfer yasağının ardından bu transfer döneminde takıma ciddi takviyeler yapılması bekleniyor. Ligde ikinci yarı için iddialı bir kadro kurmaya hazırlanan Horoz son iki maçtan maksimum puanı toplayarak ikinci devredeki 17 maçlık periyoda umutlu girmek istiyor.

Muhtemel 11’ler

Denizlispor karşılaşmaya;Asil Kaan Güler-Taha Can Velioğlu, Cenk Güvenç, Kerem Can Akyüz, Ziya Alkurt, Taşkın İlter, Anıl Taşdemir, Berkan Afşarlı,Barış Örücü,Yasin Ozan ve Leandro Kappel 11’i ile çıkması bekleniyor.

Gaziantepspor’un maça;Selçuk Özcan-Şenol Can,Elyasa Süme, Hasan Genç, İlker Günaslan, Zeki Sinanoğlu, Oktay Aydın, Müslüm Talşik, Erdal Özdemir, Gökhan Çamur ve Yusuf Erdem 11’i ile çıkması bekleniyor.

6 TL’ye Maç

Gaziantepspor Denizlispor maç bileti fiyatlarını açıkladı. Buna göre;VIP ALT 22.00 TL Maraton Alt Tribün 11.00 TL Kale Arkası Alt 6.00 TL fiyatlar belirlendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.