enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,7881
EURO
35,0716
ALTIN
2.450,62
BIST
10.471,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
38°C
Denizli
38°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
38°C
Çarşamba Az Bulutlu
38°C
Perşembe Açık
38°C
Cuma Açık
37°C

Denizlispor-Beşiktaş maçı öncesi son gelişmeler

Denizlispor-Beşiktaş maçı öncesi son gelişmeler
A+
A-

Süper Lig’in 28. haftasında Denizlispor, 20 Haziran Cumartesi günü saat 21:00’da Denizli Atatürk Stadı’nda başlayacak mücadelede Beşiktaş ile karşılaşacak. Maçta Mete Kalkavan düdük çalacak. Kalkavan’ın yardımcılıklarını Ceyhun Sesigüzel ve Esat Sancaktar üstlenecek. Maçta 4. hakem olarak Sarper Barış Saka görev yapacak.

HOROZ KORONAVİRÜS ARASINDAN SONRA MAĞLUBİYETLE BAŞLADI

Denizlispor, Süper Lig’e verilen koronavirüs arasının ardından ilk maçta Sivasspor deplasmanından 1-0’lık mağlubiyet ile döndü. Ligin 28. haftasında ağırlayacağı Beşiktaş maçı öncesi yeşil-siyahlılar 31 puan ile ligde 11. sırada bulunuyor.

EKSİKLER CAN SIKIYOR

Denizlispor’da DG Sivasspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Ogenyi Onazi’nin çekilen MR’ında arka adalesinde küçük bir yırtık tespit edildi. Tedavisine başlanan oyuncu 2-3 hafta forma giyemeyecek. Recep Niyaz’ın tedavisi devam ederken, bir süre önce bağırsak ameliyatı geçiren Isaac Sackey takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürüyor. DG Sivasspor maçında kırmızı kart gören Zeki Yavru cezalı olduğu için Beşiktaş maçında forma giyemeyecek. Beşiktaş maçı öncesi Hugo Rodallega, Oğuz Yılmaz ve Ogeyi Onazi 3’er sarı kartla kart ceza sınırında bulunuyor.

BEŞİKTAŞ’TA SARI KART ALARMI YAŞANIYOR

Denizlispor deplasmanına çıkacak olan Beşiktaş’ta sarı kart alarmı verildi. Siyah-beyazlılarda; Atiba Hutchinson, Kevin N’Koudou, Caner Erkin, Umut Nayir, Muhammed Elneny, Jeremain Lens ve Tyler Boyd, yarınki maçta sarı kart görmeleri halinde 29. haftada Konyaspor karşısında forma giyemeyecekler. Öte yandan geçtiğimiz hafta cezası nedeniyle Antalya’ya karşı forma giyemeyen Burak Yılmaz, teknik direktör Sergen Yalçın’ın görev vermesi halinde bu mücadelede forma giyebilecek. Takımda sakatlığı bulunan Damogaj Vida’nın durumu da maç günü belli olacak. Beşiktaş’ta Loris Karius ve Pedro Rebocho koronavirüs döneminde takımdan sözleşmeleri fesh ederek ayrıldı.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

İki takım 44. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce 43 kez karşılaşan iki ekibin maçlarında 30 kez Beşiktaş, 4 kez de Denizlispor sahadan galip ayrılmıştı. 9 maçta ise taraflar puanları paylaştı.

MUHTEMEL 11’LER

Denizlispor’un karşılaşmaya;Tolgahan Acar, Thiago Lopes, Oğuz Yılmaz, Mustafa Yumlu, Zakarya Bergdich, Radoslaw Murawski, İsmail Aissati, Olcay Şahan, Hadi Sacko, Hugo Rodallega ve Oscar Estupinan 11’i ile ile çıkması bekleniyor.

Beşiktaş’ın ise,Ersin Destanoğlu, Gökhan Gönül, Victor Ruiz, Enzo Roco, Rıdvan Yılmaz, Atiba Hutchinson, Mohammed Elneny, Tyler Boyd, Jeremain Lens, Abdoulay Diaby ve Güven Yalçın 11’i ile sahada olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.