enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2540
EURO
34,6618
ALTIN
2.394,04
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Hafif Yağmurlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Açık
23°C

Denizlispor Deplasmanda Osmanlıspor’a Konuk Olacak

Spor Toto 1.ligin 6. hafta mücadelesinde Denizlispor deplasmanda Osmanlıspor’a konuk olacak. Maç öncesinde iki takım hakkında son gelişmeleri, muhtemel 11’leri sizler için hazırladık.

Denizlispor Deplasmanda Osmanlıspor’a Konuk Olacak
A+
A-

 

Denizlispor ligin 6. haftasında 21 Eylül Cuma günü saat 19:00’da Osmanlıspor ile karşılaşacak. Karşılaşma Ankara Osmanlı Stadı’nda oynanacak.Karşılaşmayı İzmir bölgesi hakemi Yiğit Arslan yönetecek. Arslan’ın yardımcılıklarını Baran Eraslan ve Ali Tuna yapacak. Maçın 4. hakemi ise Mert Güzenge.

Denizlispor’da moraller düzeliyor

Denizlispor geçtiğimiz hafta kendi evinde aldığı 4-1’lik Eskişehirspor galibiyeti ile Altınordu deplasmanında alınan ağır mağlubiyetin yaralarını sardı. Maçın ardından oyuncular hafta içinde prim ödemelerini alarak morallendiler. Denizlispor’da yaşanan maddi sıkıntılar ve olağanüstü kongre kararı takım içinde huzursuzluk yaratmıştı. Denizlispor’da 20 Eylül (bugün) saat 18:00’da gerçekleştirilecek kongreden çıkacak sonuç kulübün akıbetini ortaya koyacak.

Lisans için dosyalar toplandı

Denizlispor, Ulusal Kulüp lisansı alabilmesi için gerekli olan mali kriter dosyalarını tamamladı ve Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) teslim etti. Yaklaşık 1 milyon 250 bin TL’lik borç nedeniyle 3 puanı silinmesi gündeme gelen yeşil siyahlı yönetim, önemli bir çalışma yaptı. Eski futbolcular, hocalar ve personelle görüşen yönetim, kulüpten alacağı bulunan birçok kişiye ödeme yaptı, Ömer Alp Kulga gibi bazı isimler de alacağını öteleyip imza verdi. Dosyaları tamamlayan Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek ve yönetimi, bu dosyaları teslim etti. Dosyalar incelendikten sonra kulüp için karar verileceği açıklandı.

Alperen Geri Döndü

Denizlispor’da Altınordu maçında kırmızı kart gören Alperen Babacan cezasını tamamladı. Alperen, Osmanlıspor maçında teknik direktör Osman Özköylü’nün görev vermesi durumunda kadroda yer alacak. Ancak Eskişehirspor karşılaşmasında Taha Can’ın iyi performansı Özköylü’nün savunmadaki kararını değiştirebilir.

Osmanlıspor Beklenen Performansı Gösteremedi

Geçtiğimiz sezon Süper Lig’e veda eden Osmanlıspor Spor Toto 1. Lig’e iddialı bir kadro ile başladı. İlk 5 haftada sadece 2 galibiyet alabilen Osmanlıspor beklenen performansı gösteremedi. Osmanlıspor’un aldığı galibiyetlerin transfer yapamayan Balıkesirspor Baltok ve yönetim krizi yaşayan Kardemir Karabükspor’a karşı alabilmesi akıllarda soru işareti bıraktı.

Osmanlıspor 3 golle 9 puan kaybetti

Lige kötü bir başlangıç yapmasına rağmen kaybettiği 3 maçta rakiplerine 1-0’lık skorlarla mağlup olan Osmanlıspor savunmada kötü bir performans sergilemedi. Ancak 5 maçta atılan 7 golün sadece Balıkesirspor Baltok ve Kardemir Karabükspor maçında gelmesi hücumda yaşanan problemleri gözler önüne serdi.

İki Takım Arasında Rekabet

Denizlispor ile Osmanlıspor tarihlerinde 19 resmi müsabaka karşılaştı. Bu maçlarda Denizlispor 6 karşılaşmadan galip gelirken Osmanlıspor 5 galibiyet aldı. 8 maçta ise beraberlik bozulmadı. Bu maçlarda Denizlispor 25, Osmanlıspor 22 gol buldu.

Muhtemel 11’ler

Osmanlıspor’un karşılaşmaya; Abdülaziz Demircan, Caner Arıcı, Ousmane N’Diaye, Muhammed Bayır, Anıl Karaer, Tugay Kaçar, Sinan Kurt, Eric Mbu Ayuk, Burhan Eşer, Beykan Şimşek ve Mertan Caner Öztürk 11’i ile sahada olması bekleniyor.

Denizlispor’un ise; Asil Kaan Güler, Keremcan Akyüz, Abdülkerim Bardakçı, Tahacan Velioğlu (Alperen Babacan), Burak Altıparmak, Recep Niyaz, İsmail Aissati, Deniz Vural, Ziya Akkurt, Burak Çalık ve Mehmet Akyüz 11’i ile sahada olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.