enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
21°C
Denizli
21°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Denizlispor, Eski Dostlarla Karşı Karşıya Gelecek

Denizlispor Spor Toto 1. Lig 17. hata mücadelesinde kendi evinde İstanbulspor’u ağırlayacak. Maç öncesinde iki takım hakkında son gelişmeleri, muhtemel 11’leri sizler için hazırladık. Denizlispor için hazırladığımız transfer anketine katılmayı unutmayın!

Denizlispor, Eski Dostlarla Karşı Karşıya Gelecek
A+
A-

Sport Toto 1. Lig 17. hafta mücadelesinde Denizlispor Denizli Atatürk Stadı’nda İstanbulspor ile karşılaşacak. İki takım için 1. devrenin kapanış müsabakası 21 Aralık Cuma günü saat 19:00’da oynanacak. Karşılaşmayı Antalya bölgesinden Burak Şeker yönetecek. Şeker’in yardımcılıklarını Ali Tuna ve Cemil Tunç üstlenecek. Maçın 4. hakemi ise Alper Çetin.

[poll id=”5″]

AKYÜZ TAKIMDA, MBAMBA YOK

Denizlispor’da ligin son maçında takımda cezalı oyuncu bulunmuyor. Gençlerbirliği maçında gördüğü sarı kart dolayısıyla K. Karabükspor maçında sahada yer alamayan İsmail Aissati cezasını tamamladı ve takıma döndü. Sakatlığı bulunanan Gençlerbirliği ve K. Karabükspor karşılaşmalarında sahada yerini alamayan Alperen Babacan ise bu hafta takımla birlikte çalıştı. Teknik direktör Yücel İldiz’in şans vermesi halinde Alperen’in İstanbulspor maçında kadroda olması bekleniyor. Karabükspor maçında sakatlanan Mehmet Akyüz’ün İstanbulspor karşılaşmasında oynaması beklenirken, aynı maçta sakatlanan bir diğer isim Mbamba’nın ise dizindeki kanama nedeniyle yaklaşık 10 gün takımdan uzak kalması bekleniyor. İstanbulspor maçı öncesi Denizlispor’da Ziya Alkurt, Deniz Vural, Abdulkerim Bardakcı, Mehmet Akyüz ve Keremcan Akyüz sarı kart sınırında bulunan isimler.

DENİZLİSPOR’DA İHTARNAME KRİZİ

Denizlispor’da fazla forma şansı bulmayan 3 futbolcu Cihan Özkaymak, Cenk Güvenç ve Muhammet Himmet Ertürk takımdan alacaklarını tahsil edemedikleri gerekçesi ile kulübe ihtarname gönderdi. Kulüpten yapılan ilk açıklamada ihtarname bilgisinin doğru olduğu ifade edilirken, oyunculara geçen hafta ödeme yapıldığı İstanbulspor maçı öncesi de ödeme yapılacağı belirtildi. İhtarname çeken üç futbolcunun bu sezon Denizlispor’da çok fazla şansı bulamayan isimlerden oluşması da dikkat çekti. Oyuncuların transfer dönemine kısa bir süre kala bu hamleyi yapması fazla forma şansı bulamadıkları için transfer imkanlarını kuvvetlendirmek olarak yorumlandı.

DENİZLİSPOR İKİNCİLİĞİ GARANTİLEDİ

Spor Toto 1. Lig’de devre arasına girilirken ligin son maçında İstanbulspor ile karşılaşacak Denizlispor bu maçın sonucuna bakmaksızın ligin ilk devresini ikinci bitirmeyi garantiledi. Geride kalan 16 haftada 10 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 3 beraberlik alan yeşil-siyahlılar 33 puan topladı. Denizlispor lider Gençlerbirliği’nin 5 puan gerisinde bulunuyor. Horoz’a en yakın ekipler ise 28’er puanları bulunan Gazişehir Gaziantep ve Ümraniyespor.

İSTANBULSPOR YALÇIN KOŞUKAVAK’I ARIYOR

Geçtiğimiz sezon Yalçın Koşukavak yönetiminde göze hoş gelen ve başarılı bir ekip olarak göze çarpan İstanbulspor’da bu sezon işler iyi gitmiyor. Geride kalan 16 maçta sadece 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 5 mağlubiyetle sadece 19 puan toplayabildi. Bu maçlarda 21 kez rakip fileleri havalandıran sarı-siyahlılar kalesinde 23 gol gördü. Karşılaşma öncesinde İstanbulspor’da cezalı oyuncu bulunmuyor. İstanbulspor’da Eslem’in sakatlığı bulunuyor.

İSTANBULSPOR’DA 3 TANIDIK İSİM

Denizlispor İstanbulspor karşılaşmasında iki tanıdık isim tekrar Atatürk Stadı’na çıkacak. Denizlispor’un 2 yıl boyunca formasını giyen Barış Örücü, 2016-2017 sezonunda forma giyen Slavko Perovic ve geçtiğimiz sezon takımın ligde kalmasında büyük emek sahibi Fatih Tekke Denizlispor’a karşı mücadele verecek.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

Denizlispor ile İstanbulspor tarihlerinde 29 resmi müsabakada karşı karşıya geldiler. Denizlispor bu karşılaşmada 9 maçta sahadan galip ayrılırken, İstanbulspor da 9 defa yüzü gülen taraf oldu. 11 maçta ise eşitlik bozulmadı. Denizlispor bu maçlarda 32 defa fileleri havalandırırken, İstanbulspor 33 gol kaydetti.

MUHTEMEL 11’LER

Denizlispor’un karşılaşmaya, Adam Stackhowiak- Furkan Şeker(Alperen Babacan), Abdülkerim Bardakçı, Tahacan Velioğlu, Keremcan Akyüz, Deniz Vural, Recep Niyaz, İsmail Aissati, Burak Çalık(Burak Altıparmak), Ziya Alkurt ve Mehmet Akyüz 11’i ile çıkması bekleniyor.

İstanbulspor’un ise,Muhammed Alperen Uysal, Ali Dere, Wellington, İbrahim Yılmaz, Clesio Bauque, Aldin Cajic, Barış Örücü, Patrick Etoga, Tuncer Duhan Aksu, Muhammed Ali Kurt ve Slavko Perovic 11 ile sahada olması bekleniyor.

HABER:ORAL CAN TATAR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.