enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4183
EURO
34,8378
ALTIN
2.440,72
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
28°C
Denizli
28°C
Hafif Yağmurlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

Denizlispor-Gaziantep FK maçı öncesi son gelişmeler

Denizlispor-Gaziantep FK maçı öncesi son gelişmeler
A+
A-

Denizlispor’un 3 Temmuz Cuma günü saat 21:00’da Denizli Atatürk Stadı’nda Gaziantep FK’yı ağırlayacağı maçı Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya’nın yardımcılıklarını Mehmet Salih Mazlum ve Bilal Gölen üstlenecek. Maçın 4. hakemi ise Murat Erdoğan.

DENİZLİSPOR 3 MAÇTIR GALİBİYET YÜZÜ GÖREMEDİ

Denizlispor pandemi nedeniyle Süper Lig’e verilen aranın ardından oynanan 3 maçta galibiyet yüzü göremedi. Yeşil-siyahlılar Sivasspor ve Beşiktaş maçlarında sahadan mağlubiyetle ayrılırken, Rizespor deplasmanından beraberlikle döndü. Denizlispor 29 hafta sonunda Süper Lig’de 32 puan ile 12. sırada bulunuyor. Yeşil-siyahlıların düşme hattında 16. sırada bulunan Kayserispor ile arasındaki puan farkı bu süreçte 4’e düştü.

EKSİKLER GERİ DÖNDÜ

Denizlispor’da bir süredir sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyen oyuncular Recep Niyaz ve Ogenyi Onazi iyileşti ve takımla birlikte çalışmalara başladı. Geçtiğimiz hafta kart cezalısı oldukları için oynamayan Zeki Yavru ve Oğuz Yılmaz da bu maçta forma giyebilecekler.

GAZİANTEP FK 7 HAFTADIR GALİBİYET ALAMIYOR

Süper Lig’de bu sezon ilk kez mücadele eden Gaziantep Futbol Kulübü, inişli çıkışlı performansı ile dikkat çekiyor. Ligde oynadığı 29 maçta 8 galibiyet, 11 beraberlik ve 10 mağlubiyet alarak 35 puan toplayan Gaziantep ekibi, son 7 haftada ise 3 puana hasret kaldı. 7 maçta 2 mağlubiyet ve 5 beraberlik elde eden kırmızı-siyahlılar, son galibiyet sevincini 22. haftada sahasında Çaykur Rizespor’u 2-0 mağlup ederek yaşamıştı. Pandemi arası sonrası çıktığı 3 maçtan beraberlikle ayrılan Antep temsilcisinin Türk Telekom Arena’da Galatasaray’a karşı aldığı son dakika beraberliği ile moral buldu.

GAZİANTEP FK’DA EKSİK YOK

Gaziantep FK’da Denizlispor öncesinde takımda eksik bulunmuyor. Kırmızı-siyahlı ekipte Güray Vural ve kaleci Günay Güvenç sarı kart sınırında bulunuyor.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

Yukatel Denizlispor ile Gaziantep FK tarihlerinde 1’i hazırlık müsabakası olmak üzere 21 maçta karşılaştı. Bu maçlarda yeşil-siyahlılar 10 galibyet alırken, kırmızı-siyahlılar 5 kez sahadan üstün ayrıldı. 6 maçta ise eşitlik bozulmadı. Denizlispor’un 27 golüne, Gaziantep FK 22 golle karşılık verdi. Ligin ilk yarısında Antep’te oynanan maçtan Denizlispor 2-1 üstün ayrıldı.

MUHTEMEL 11’LER

Denizlispor’un karşılaşmaya,Tolgahan Acar-Zeki Yavru, Oğuz Yılmaz, Mustafa Yumlu, Zakarya Bergdich, Radoslaw Murawski, Recep Niyaz(Kibong Mbamba), İsmail Aissati, Özgür Çek, Hugo Rodallega ve Oscar Estupinan 11’i ile çıkması bekleniyor.

Gaziantep FK’nın ise;Günay Güvenç, Papy Djilobodji, Dorninel Toşça, Kenan Özer, Patrick Twumasi, Olarenwaju Kayode, Andre De Sousa, Oğuz Ceylan, Morais Junior, Iulian Maxim ve Kana Bıyık 11’i ile sahada olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.