enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5389
EURO
34,9451
ALTIN
2.458,92
BIST
9.876,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Denizlispor Gaziantepspor’u Ağırlayacak

Denizlispor Gaziantepspor’u Ağırlayacak
A+
A-

Denizlispor Spor Toto 1. Lig 33. hafta karşılaşmasında lige haftalar önce veda eden Gaziantepspor’u ağırlayacak. Karşılaşma öncesinde iki takım hakkındaki son gelişmeleri sizler için derledik.

Spor Toto 1. Lig 33. haftasında Denizlispor ile Gaziantespor 28 Nisan Cumartesi günü saat 15:30’da Denizli Atatürk Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı Emre Malok, Orkun Aktaş,Özgür Ertem hakem üçlüsü yönetecek. Maçın 4. hakemi ise Ramazan Keleş olarak belirlendi.

Horoz’da Hedef Mutlak 3 Puan

33. hafta karşılaşmasında Denizlispor maça mutlak 3 puan parolası ile çıkarken, rakip Gaziantespor ise haftalar önce veda ettiği ligde prestij maçlarına çıkıyor. Denizlispor’un bu maçtan 3 puanla ayrılması, bir alt sırasındaki Samsunspor’un Giresun deplasmanında yenilmesi halinde Denizlispor ligde kalacak.

Tek eksik Eze

Denizlispor’da Gaziantepspor maçı öncesinde tek eksik olarak Patrick Friday Eze bulunuyor. Sakatların iyileşmesi ile neredeyse tam kadro maça çıkacak Denizlispor kendi evindeki son maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Taraftar Hazırlanıyor

Denizlispor taraftarı, takımın kendi evindeki son maçına geniş bir hazırlık yapıyor. Taraftarın Denizlispor’un kendi evindeki son maçı olması ve ligde kalmak için büyük önem arz eden maçta takımını yalnız bırakmayacak. Taraftarın çeşitli görsel şölenler yapacağı öğrenildi.

Gaziantespor’un Durumu İçler acısı

Lige haftalar öncesinde veda eden Gaziantepspor’da maddi sorunlar devam ediyor. Son olarak Eskişehirspor maçında kendi evindeki maça geç çıkan oyuncuların, sularının bile olmadığı iddia edildi. Eskişehirspor teknik direktörü Yılmaz Vural konu ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulundu. Erdoğan’ın konu ile özel ilgileneceği öğrenildi.

İki Takım Arasındaki Rekabet

İki takım bu hafta 48. defa karşı karşıya gelecek. Geride kalan 47 karşılaşmada Denizlispor 14 galibiyet alırken, Gaziantepspor 20 defa sahadan galip ayrıldı. 13 karşılaşma ise berabere bitti.

Muhtemel 11’ler

Denizlispor’un karşılaşmaya;Zeki Ayvaz,Taha Can Velioğlu(Taşkın İlter),Burak Altıparmak,Cenk Güvenç,Alperen Babacan,İsmail Haktan Odabaşı,Cihan Özkaymak(Keremcan Akyüz), Hasan Kılıç,Ismail Aissati ,Leandro Kappel,Mehmet Akyüz 11’i ile sahada olması bekleniyor.

Gaziantepspor’un ise;Musa Emre Yakar,Hüseyin Polat,Hasan Genç,Deniz Solmaz,,İlker Günaslan,Zeki Sinanoğlu,Ahmet Olğun,
Erdal Özdemir,Mustafa Çakır,Serhan Yılmaz ve Yusuf Erdem 11’i ile sahaya çıkması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.