enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
21°C
Denizli
21°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
23°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Denizlispor Gaziantep’ten Puan Farkı ile Dönmek İstiyor!

Denizlispor Spor Toto 1.Lig’in 18. haftasında Gazişehir Gaziantep FK ile deplasmanda karşı karşıya yarın 13.30’da karşı karşıya gelecek.

Denizlispor Gaziantep’ten Puan Farkı ile Dönmek İstiyor!
A+
A-

Spor Toto 1.Lig 18.hafta maçında Denizlispor 19 Ocak Cumartesi günü 13.30’da deplasmanda Gazişehir Gaziantep FK’ya konuk olacak. Gaziantep Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını ise Anıl Usta ve Bahtiyar Birinci yapacak. Maçın 4. hakemi ise Yasin Kol olacak.

Spor Toto 1.lig’in ilk devresini lider Gençlerbirliği’nin ardından 5 puan geride 2.sırada tamamlayan Denizlispor, 3.sırada yer alan ve 5 puanlık fark ile nefesini ensesinde hissettiği rakibi Gazişehir ile karşı karşıya gelecek. Ligin ilk devresinde son 9 hafta mağlubiyet yüzü görmeyen Horoz, bu maçtan da iyi bir sonuçla dönerek ligin ikinci devresine iyi başlangıç yapmak ve en yakın rakibi ile de puan farkını açmayı hedefliyor. Ligde oynadığı son 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik alan Denizlispor, ligin ilk devresinin son maçında İstanbulspor’u taraftarı önünde konuk etmiş ve Recep Niyaz’ın attığı tek golle 3 puana uzanmıştı.

HOROZ GAZİANTEP’E TAM KADRO GİTTİ

Denizlispor yarın oynayacağı Gazişehir maçına tam kadro olarak gitti. Takımda herhangi bir sakat ve ceza oyuncu bulunmazken, yeni transferler Kehinde ve Oğuz Yılmaz için ise bu gün lisans çıkarma işlemlerinin tamamlanması bekleniyor.

Denizlispor Gaziantep’e şu kafile ile gitti:

Adam Stachowiak, Asil Kaan Güler, Hüseyin Altıntaş, Tahacan Velioğlu, Ziya Alkurt, Keremcan Akyüz, İsmail Aissati, Mehmet Akyüz, Muhammed Himmet Ertürk, Gökhan Süzen, Deniz Vural, Burak Çalık, Seddar Karaman, Burak Altıparmak, Kibong Mbamba, Abdülkerim Bardakcı, Recep Niyaz, Furkan Şeker, Alperen Babacan, Oğuz Yılmaz ve Lanre Kehinde

ÖNEMLİ İSİMLER SARI KART SINIRINDA

Yeşil siyahlı ekibin karşılaşacağı zorlu rakbi karşısında 6 oyuncusu ise sarı kart sınırında bulunuyor. Sarı kart sınırında bulunan Mehmet Akyüz, Deniz Vural, Recep Niyaz, Abdulkerim Bardakcı, Keremcan Akyüz ve Ziya Alkurt Gazişehir maçında kart görmesi durumunda iç sahada oynanacak bir diğer kritik maç olan Adana Demirspor maçında forma giyemeyecekler.

4 İSİMLE YOLLAR AYRILDI, 2 İSİM RENKLERE BAĞLANDI

Antalya kampının tamamlanmasının ardından Denizlispor’da kamp öncesi görüşme yapılan ve takımda kaderinin belirleneceği isimler ile yeniden görüşme yapıldı. Kamp öncesi Cenk Güvenç ve Mehmet Taş ile yollar ayrılmıştı. Kamp sonrası da görüşülen Cihan Özkaymak ve Tonia Tisdell ile de Teknik Direktör Yücek İldiz’in raporu ile yollar ayrıldı. Muhammet Himmet Ertürk’ün de maç kafilesine dahil edilmesi oyuncunun takımda kalacağı şeklinde yorumlandı. Ara transfer döneminde 4 isim ile yollarını ayıran Horoz, Lanre Kehinde ve Balıkesirspor’dan stoper Oğuz Yılmaz’ı renklerine bağlamıştı. Transfer tahtasının gereken ödemelerin yapılması ile birlikte iki kanatta da oynayan bir kanat oyuncusu transferi için ise çalışmalar devam ediyor.

DENİZLİSPOR GÖĞÜS SPONSORU İLE SAHADA OLACAK

Denizlispor’da son haftalarda takıma sponsor almak için çalışmalar sürdürülüyordu. İstanbul’da dev beyaz eşya şirketi ile gerçekleştirilen görüşmelerin olumsuz sonuçlanmasının ardından alternatiflere bakmaya başlayan yönetimde Gaziantep Gazişehir maçı öncesi göğüs sponsorluğu ile ilgili bir gelişme yaşandı. Denizlispor Gazişehir FK maçına mahsus olmak üzere göğüs sponsorunun Ozan Tekstil olduğunu açıkladı.

GAZİŞEHİR KAMPTA KAZANAMADI, TAKVİYELERLE GÜÇLENDİ

Bu görsel boş bir alt niteliğe sahip; dosya adı gazisehir-denizlispor-karsi-karsiya-geliyor4.jpg

Spor Toto 1.Ligin ilk devresini Denizlispor’un 5 puan gerisinde 3.sırada tamamladı. Son iki sezonda önemli bir performans ortaya koyan ve ekonomik olarak gücünü transferlerde göstererek adından sıkça söz ettiren Gazişehir ara transfer döneminde de takımını güçlendirdi. Mücahit Albayrak, Oğuz Ceylan, Elmar Bjarnason, Uğur Arslan Kuru, Hazırlık kampını Denizlispor gibi Antalya’da gerçekleştiren Gaziantep ekibi Altay’a 1-0, Astra’ya 2-0′ ve Keçiörengücü’ne 2-1’lik skorlarla mağlup oldu. Gazişehir yeni takviyeleri ile ligin ikinci devresine en yakın rakibi Denizlispor ile arasındaki puan farkını kapatmak istiyor.

MUHTEMEL 11’LER

Gazişehir: Günay Güvenç, Oğuz Ceylan, Mücahit Albayrak, Uğur Arslan, Ahmet Kesim, Segbefia, Elmar Bjanrnason,Kerim Avcı, Oğulcan Çağlayan, Del Valle, Rydell Poepon

Denizlispor: Adam Stachowiak, Furkan Şeker, Alperen Babacan, Abdülkerim Bardakçı, Kerem Can Akyüz, Deniz Vural, İsmail Aissati, Recep Niyaz, Burak Çalık, Ziya Alkurt, Mehmet Akyüz

Haber: Serkan ÖZKURT

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.