enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5544
EURO
34,9322
ALTIN
2.444,12
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Denizlispor Gazişehir Deplasmanına Çıkıyor

Denizlispor Gazişehir Deplasmanına Çıkıyor
A+
A-

Denizlispor Spor Toto 1. Lig 24. hafta karşılaşmasında ligin formda ekiplerinden Gazişehir Gaziantep FK deplasmanına çıkacak. Karşılaşma öncesinde iki takımdaki son gelişmeler,maçın hakemleri, cezalı oyuncular ve muhtemel 11’leri sizler için hazırladık.

Denizlispor Spor Toto 1. Lig 24. hafta karşılaşmasında 25 Şubat Pazar günü Gaziantep Stadyumu’nda saat 15:30’da Gazişehir Gaziantep FK ile kaşılaşacak. Maçı Abdülkadir Bitigen, Oğuz Kağan Çalışır ve Selahattin Altay hakem üçlüsü yönetecek. Karşılaşmanın 4. hakemliğini ise Emre Malok yapacak.

Denizlispor Çıkış Yakaladı

Denizlispor düşme hattından kurtulmak için çıkacağı kritik maç öncesinde yeni teknik direktörü Fatih Tekke ile Giresunspor ve Ümraniyespor karşılaşmalarını 2-0 kazanarak 6 puan aldı. Fatih Tekke’nin takımın başına geçmesi ile birlikte hücum hattında oldukça etkili olan takım, aynı zamanda çıktığı iki önemli rakip karşısında gol yemeyerek savunma tedbirlerini de elinden bırakmadı. Denizlispor’da hedef Gazişehir deplasmanından alınacak puan veya puanlarla iyi gidişi sürdümek olacak. 24. haftaya girilirken Denizlispor son iki haftada aldığı galibiyetlerle düşme hattının bir üst sırasındaki Adana Demirspor ile arasındaki puan farkını 1’e indirdi ve 23 puanla 16 sırada yer aldı.

Cezalılar Var

Denizlispor’da Ümraniyespor maçında gördükleri sarı kartlarla cezalı duruma düşen İsmail Haktan Odabaşı Gazişehir deplasmanında takımdaki yerine alamayacak.Sakatlığı bulunan Canberk’in takımda yer almaması bekleniyor.

Gazişehir Çok Formda

Denizlispor’un rakip Gazişehir Gaziantep FK’da işler gayet iyi gidiyor. Ligin 2. yarısında çıktığı 6 maçtan da galibiyetle ayrılan Gaziantep temsilcisi topladığı 18 puan ile ligde 38 puanla 4. sıraya yükseldi. Aldığı seri galibiyetlerle bir anda şampiyonluk yarışına dahil olan Gazişehir Denizlispor’u yenerek hem serini devam ettirmek, hem de şampiyonluk yarışında geriye düşmemek istiyor. Ev sahibi ekipte Denizlispor’un iki eksiğine karşın hafta içinde oynanan Eskişehirspor karşılaşmasında sarı kart gören sol bek Mehmet Erdem Uğurlu cezası nedeniyle takımda olamayacak.

16’ncı karşılaşma

İki takım resmi maçlardaki 17’nci karşılaşmasına çıkacak. Geride kalan 16 maçta Denizlispor 7 karşılaşmadan sahadan galip ayrılırken, Gazişehir 3 defa galip geldi. İki takım 6 karşılaşmada ise yenişemedi.

Muhtemel 11’ler

Denizlispor’un karşılaşmaya;Asil Kaan Güler- Burak Altıparmak(Canberk Aydın),Cenk Güvenç,Alperen Babacan,Keremcan Akyüz, Hasan Kılıç,Barış Örücü, İsmail Aissati, Ziya Alkurt, Leandro Kappel ve Patrick Eze 11’i ile çıkması bekleniyor.

Gazişehir Gaziantep FK’nın ise;Adam Stackhowıak-Ahmet Kesim,Tugay Kacar,Jefferson Juınor,Serdar Deliktaş,Özgür Can Özcan, Gökhan Alsan, Del Valle, Uğur Akdemir, Sinan Osmanoğlu ve Özgür Özkaya 11’i ile sahada olamsı bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.