enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5217
EURO
34,7908
ALTIN
2.440,14
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

Denizlispor Gözünü Ligin Zirvesine Dikti!

Denizlispor’da karlı geçilen 18.hafta sonrası yüzler gülüyor. Liderlik yolunda önemli bir fırsat yakalayan Horoz, zorlu rakibini ağırlamaya hazırlanıyor.

Denizlispor Gözünü Ligin Zirvesine Dikti!
A+
A-

Cumartesi günü Gaziantep’te alınan galibiyet ile en yakın rakibini puan olarak kendinden uzaklaştırmayı başaran Denizlispor’da, takipçisi olduğu Gençlerbirliği’nin de Hatayspor’a mağlup olmasıyla liderlik yolu açılmıştı. Teknik Direktör Yücel İldiz’in gelmesi ile birlikte ligde mağlubiyet yüzü görmeyen Horoz, rakiplerin kaybettiği haftada kazanarak hem ligdeki 2.liği sağlama aldı hem de gözünü liderliğe dikti.

GAZİŞEHİR GALİBİYETİ İÇİN PRİME ZAM

Ligin ikinci devresinde ilk haftayı yeni transferlerinden yoksun geçirmesine rağmen ortaya koyduğu iyi futbol beğeni toplarken, yönetim Gazişehir maçının ardından futbolcuların primlerine de zam yaptı. Normalde dış saha galibiyetlerine 8 Bin TL veren Başkan Çetin ve ekibi, bu maçta alınan kritik galibiyet için 15 Bin TL verme kararı aldı.

RAKİP ADANA DEMİRSPOR

Denizlispor açısından oldukça karlı geçen 18.haftanın ardından Horoz’da gözler 19.haftada Denizli Atatürk stadı’nda ağırlayacağı Adana Demirspor maçına çevrildi. Ara transfer döneminde takımına bir çok takviye gerçekleştiren Yılmaz Vural’ın ekibi, ligin ikinci devresine Karabükspor galibiyeti ile başladı. Ligin ilk devresinde Adana’da oynanan maçta Denizlispor, Adana Demirspor’u Burak Çalık’ın attığı tek golle 1-0 mağlup etmişti.

YENİ TRANSFERLER SAHNE ALABİLİR

Denizlispor’un bu maçtaki en önemli avantajları ise yeni transferlerin sahada olacak olması. Teknik Direktör Yücel İldiz’in şans vermesi halinde yeni transferler Kehinde ve Oğuz Yılmaz yeşil-siyahlı formayı terletecek. Takımda herhangi bir sakat ve kart cezalısı futbolcu bulunmayan Horoz’un Adana Demispor maçına da tam kadro çıkması bekleniyor.

SON 10 MAÇTA HOROZ ÖNDE

Denizlispor ile Adana Demirspor arasında 2014 yılından bu yana oynanan 1.lig maçlarında bu iki takım toplam 10 kez karşı karşıya geldi. Oynanan son 10 maçta 4 kez Denizlispor, 3 kez Adana Demirspor, 3 kez de berabere bitti.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Denizlispor Denizli Atatürk Bahçeşehir Koleji Stadyumu’nda Spor Toto 1. Lig 19. Hafta maçında Adana Demirspor’u ağırlayacak. 26 Ocak Cumartesi günü saat 13.30’da başlayacak karşılaşmanın biletleri ise bu gün satışa çıktı.

Bilet fiyatları şu şekilde:

Gold ve VIP Tribün : 100 TL
Kapalı B Üst ve D Üst : 35 TL
Kapalı A ve E Üst : 25 TL
Kapalı A ve E Alt : 25 TL
Maraton : 15 TL
Kale Arkası : 10 TL
Misafir : 10 TL

Haber: Serkan ÖZKURT

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.