enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5047
EURO
34,9280
ALTIN
2.437,64
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Cuma Açık
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Denizlispor İcralık Dosyaları Kapattı

Denizlispor İcralık Dosyaları Kapattı
A+
A-

Denizlispor’da yönetim milli maçlar arasını Ankara’da yaptığı görüşmelerle değerlendirdi. Adalet Bakanı Yardımcısı Bilal Uçar ile bir araya gelen yönetim, Spor Toto Teşkilatına olan 300 bin TL’lik borcunu ödedi.

 

Denizlispor Yönetimi Başkan Mustafa Üstek, Başkan Yardımcısı Taner Atilla ve yönetim kurulu üyesi Hikmet Olgun ile beraber Ankara’da bir dizi görüşme gerçekleştirdi. Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda Adalet Bakanı Yardımcısı Bilal Uçar ve Denizli Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu’nun katkıları ile görüşmeler gerçekleştirdi.

Uçar’a Forma Hediyesi

Yapılan görüşmelerde Denizlispor Yönetimine destek veren Adalet Bakanı Yardımcısı Bilal Uçar’a 20 numaralı Denizlispor forması hediye edildi. Denizlispor Yönetimi;”Bizlere bu görüşmelerde yardımcı olan Adalet Bakanı Yardımcısı Sayın Bilal Uçar beye ve gençlik ve spor il müdürümüz sayın Ahmet İbanoğlu’na çok teşekkür ediyoruz”dedi.

300 Bin TL Borç Ödendi

Denizlispor’un Spor Toto Teşkilatında çeşitli dosyalarda bulunan 300 bin TL’lik icra ödenerek kaldırıldı. Ödemenin ardından kapanan dosyalar Spor Toto sırasından sildirildi. Böylece yaklaşık 5 yıllık icra ödemelerine giden maç hasılatları artık kulübe gelecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.