enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2298
EURO
34,9874
ALTIN
2.443,81
BIST
10.149,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Parçalı Bulutlu
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Parçalı Bulutlu
33°C

Denizlispor Kaldığı Yerden Devam Etmek için Giresunspor Karşısında

Denizlispor, Spor Toto 1. Lig 13. haftasında kendi evinde Giresunspor’u ağırlayacak.Maç öncesinde iki takım hakkında son gelişmeleri, muhtemel 11’leri sizler için hazırladık.

Denizlispor Kaldığı Yerden Devam Etmek için Giresunspor Karşısında
A+
A-

Spor Toto 1. Lig 13. haftasında Denizlispor Giresunspor ile karşılaşacak. 25 Kasım saat 13:30’da Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Ankara Bölgesi hakemi Kadir Sağlam yönetecek. Sağlam’ın yardımcılıklarını Mehmet Kağan Bingül ve Emrah Ünal üstlenecek. Maçın 4. hakemi ise Murat Erdoğan olacak.

DENİZLİSPOR KONGREYE GİDİYOR, YÖNETİM DEĞİŞECEK, BAŞKAN KALACAK

Denizlispor lige verilen Milli Takım arasının ardından kendi evinde Giresunspor ile kaşılaşacak. Maç öncesinde Denizlispor’da yönetim flaş bir kararla olağanüstü kongre kararı aldı.Son olarak 28 Eylül’de o dönemki başkan Mustafa Üstek’in kararı ile kongreye giden Horoz, bu defa görevlerini devrettiği yeni başkan Ali Çetin tarafından alınan karar ile yeniden kongreye gidiyor.. Bu kongre kararının, Başkan Ali Çetin’in yönetimde yer almak istemeyen bazı üyelerin ayrılmasını ve kendisinin uyumlu çalışabileceği yeni üyeler ile yola devam etmesi amacıyla alındığı ifade ediliyor. Kulüp içinden edinilen bilgiye göre Başkan Ali Çetin’in takımı şampiyon yapmakta kararlı olduğu ve güçlü bir yönetimle gelmek istediği öğrenildi. Ali Çetin’in başkanlığı bırakmak gibi bir düşüncesinin olmadığını ileten kaynaklar, Başkan Çetin tarafından bugün takıma 1.5 Milyon TL’lik ödeme yapalacığını bildirdiler.

HOROZ ARAYI İYİ DEĞERLENDİRDİ, CEZALI OYUNCU YOK

Denizlispor’da yönetim açısından bu gelişmeler yaşanırken, Milli Takım arasını iyi değerlendiren futbolcular Yücel İldiz yönetiminde antrenmanlarına devam etti. U21 takımı ile bir hazırlık maçı yapan A Takım maçtan 4-0’lık galibiyetle ayrıldı. Kritik Giresunspor maçın öncesi takımda cezalı oyuncu bulunmuyor. Sakatlıktan dönen ve Bolsupor maçının ikinci yarısında görev alan Ziya Alkurt’un ise bu maçlar beraber 11’e dönmesi bekleniyor. Giresunspor karşılaşması öncesi ligde oynadığı 12 maçta 8 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 25 puan topladı.Horoz bu maçlarda 22 gol kaydederken, kalesinde 13 gol gördü.

GİRESUNSPOR İYİ DURUMDA DEĞİL

Ligin 13. haftasında Denizlispor’a konuk olacak Giresunspor geride kalan haftalarda 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak 17 puan topladı. Ligde 9. sırada bulunan takımda sezon öncesi yapılan transferlerin yeterli katkıyı veremediği görülüyor. Ligde istediği başlangıcı yapamayan Giresunspor ligin 7. haftasında teknik direktör değişikliğine giderek Metin Diyadin ile yolları ayırdı.

KALPAR BEKLENEN BAŞLANGICI YAPAMADI

Diyadin’in yerine göreve getirilen Hüseyin Kalpar 9. haftadan itibaren çıktığı 4 maçta 1 galibiyet, 2 yenilgi ve 1 beraberlikle sadece 4 puan toplayabildi. 4 maçta alınan tek galibiyetin -2 puanla ligin dibinde olan Kardemir Karabükspor’a karşı olması ise takımın henüz Kalpar yönetiminde rüştünü kanıtmalayamadığının bir ispatı. Giresunspor Basın Sorumlusu Bahattin Kurt Denizlispor maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu. Denizlispor yükselişte olduğunu dile getiren Kurt,”İki takımında 3 puana ihtiyacı var. Bizi çok zor bir maç bekliyor 90 dakika sonunda sahadan mutlu ayrılan taraf olmak istiyoruz.”dedi.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

Denizlispor ile Giresunspor tarihlerinde 15 remis müsabakada karşılaştı. Bu maçlarda Denizlispor 6 galibiyet alırken, Giresunspor 5 maçtada sahadan galip ayrıldı. 4 maçta ise eşitlik bozulmadı. Denizlispor bu maçlarda 19 gol atarken, 12 defa fileleri havalandırdı.İki takımın karşı karşıya geldiği 2 hazırlık maçında ise Denizlispor’un 1 galibiyeti bulunurken, 1 maçta eşitlik bozulmadı.

MUHTEMEL 11’LER

Denizlispor’un;Adam Stackhowiak- Alperen Babacan, Abdülkerim Bardakçı, Tahacan Velioğlu, Keremcan Akyüz, Kibong Mbamba,Recep Niyaz, İsmail Aissati, Burak Çalık, Ziya Alkurt ve Mehmet Akyüz 11 ile sahada yer alaması bekleniyor.

Girensunspor’un ise;Kayacan Erdoğan, Uğur Kuru, William Sery, Michel Landel, Kağan Bağış, Muhammed İldiz, Emre Uruç, Kürşad Sürmeli, Adedeji Dauda,Said Azza(Volkan Okumak) ve Hüsamettin Tut 11’i ile maça çıkması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.