enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4475
EURO
34,7401
ALTIN
2.437,40
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Denizlispor Kesenin Ağzını Açtı,Transferde Limit Yok

Denizlispor Kesenin Ağzını Açtı,Transferde Limit Yok
A+
A-

Denizlispor Yönetim Kurulu TFF 1. Lig ilk yarısının tamamlanmasın ardın bugün kulüp binasında bir basın toplantısı düzenledi.Toplantıda takımdan gönderilen futbolcular,transfer tahtası,kamp ve transfer görüşmeleri hakkında açıklamalarda bulundular.Başkan Üstek;” Hocamızın isteği doğrultusunda 8’se 8, 10’sa 10 transfer yapılacak. Denizlispor’u bulunduğu noktada bırakmayacağız. Yönetimimiz,ben, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan destekleri ile bu dönemi aşacağız.”dedi.

Denizlispor tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek,Başkan Yardımcısı Taner Atilla, Başkan Yardımcısı Ahmet Selvi, Sportif Direktör Bülent Ertuğrul ve basın mensupları katıldı.

Toplantıda ilk olarak sözü Başkan Yardımcısı Taner Atilla aldı. Atilla;”Mücadele ettiğimiz TFF 1. Lig’de ilk yarıyı tamamladık. Ligi puan anlamında istediğimiz yerde tamamlayamadık, ancak yönetim olarak çok güzel işler yaptığımızın bilincindesinizdir bizlerde öyle düşünüyoruz. Biz başlar başlamaz 3,5 milyon borçla görevi devr aldık. Geçtiğimiz sezonki kadronun tamamını başkanımızın borçları ödemesi ile elimizde tuttuk. Şuana kadar 8 tane dosya kapatıldı. Kendi kadromuzda olan Sankoh ve Moritz’de sorunsuz bir şekilde gönderildi. Yönetime olan güven her seferinde dile getirildi. Malum grupların dışında yönetime bir eleştiri gelmedi biz bunu çok iyi biliyor ve teşekkür ediyoruz. Bizim sınavımız bundan sonra başlıyor. Bu saatten sonra doğru adım atmak zorundayız. Başkanımız gerekli yerlere takviye konusunda teknik kadroya güven verdi. Yarın 3 ayrı şehir 3 ayrı yönetici tarafından görüşmeler başlayacak. Çok zaman kaybetmeden transferleri bitireceğiz. Bütçe konusunda şuanda 16 milyon TL civarında bir borcumuz bulunuyor. Transferler bittikten sonra, net mali tablo hakkında bilgi vereceğiz”dedi.

Gönderilen Oyuncuları Açıkladı

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla;”Teknik heyetimizin raporu dün akşam itibariyle bize ulaştı. Bu doğrultuda kaptan Ömer Alp Kulga, Şevki Çınar, Yasin Ozan, Anıl Taşdemir, genç oyuncular Tarık,Burak,Emre ve Şefik ile yolları ayırıyoruz. Bizler yönetici olarak hocamızın işine karışmayacağız onun kararları doğrultusunda artık transferlere yöneleceğiz.”dedi.

”Cuma günü Transfer Yasağını kaldırıyorum”

Başkan Yardımcısı Taner Atilla’nın ardından söz alan Başkan Mustafa Üstek;”Ligin ilk yarısını ümit etmediğimiz bir yerde kapattık. Ankara’da federasyon toplantısında kadroyu koruduğumuz için ligin favorisi gösteriliyorduk, ama olmadı. Artık önümüze bakacağız. Transfer yasağı söz konusuydu, Cuma günü o işi tamamen hallediyorum. 17 dosyamız vardı.Şuanda 9 tane kaldı. Geri kalanlar içinde bütçemiz hazır transfer yasağı kalkacak. Artık hocamızın istekleri doğrultusunda ve Bülent Ertuğrul’un istekleri doğrultusunda tüm yönetim çalışmalarını sürdürecek. Bugün İstanbul’a gidiyorum, diğer yöneticilerimiz başka yerlere gidecek ve dosyaları kapatacağız Cuma’ya kadar.”dedi.

8’se 8, 10’sa 10 transfer

Transfer politikasından bahseden Başkan Üstek;” Hocamızın isteği doğrultusunda 8’se 8, 10’sa 10 transfer yapılacak. Denizlispor’u bulunduğu noktada bırakmayacağız. Yönetimimiz,ben, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan destekleri ile bu dönemi aşacağız.”dedi.

Konuşmaların ardından soruları yanıtlayan yönetim, kalan 9 dosya için bütçelerin hazır olduğunu, borçların faizlerini sildirmenin çok önemli olduğuna değindi. Bu doğrultuda İsmail Şahmalı, Mustafa Keçeli,Recep Niyaz, Veli Acar ve Furkan Şeker’in faizlerini sildiğini belirttiler. Şuanda adı konulan transferlerin olduğunu belirten yönetim kurulu üyeleri imza aşamasına gelmeden açıklamayacaklarını söylediler.

Denizlispor’un yeni sportif direktörü Bülent Ertuğrul, stoper, forvet(2), kanat oyuncusu, ön libero bölgelerine takviye yapacaklarını söyledi. Yerli yabancı transferler yapacaklarını belirtti.

İlki Başardık

Başkan Üstek, Türkiye 1. liginde ilk defa bir oyuncu ile anlaşarak gönderildiğini belirti. ”Moritz ile 450 bin lira alacağı olmasına rağmen, 200 bin lira ve bir uçak biletine yollarımızı ayırdık”dedi. Başkan Üstek Antalya kampına kadar transferleri yetiştirmek istediklerini belirtti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.