enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4686
EURO
34,7867
ALTIN
2.439,82
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Denizlispor Maçı Öncesi Samsunspor’da Şok İddia

Denizlispor Maçı Öncesi Samsunspor’da Şok İddia
A+
A-

Denizlispor’un TFF 1. Lig 15. haftasında karşılaşacağı Samsunspor maçının hakemi belli oldu. Mücadeleyi Alper Çetin yönetecek. Karşılaşma öncesinde ise Samsunspor’da yabancı futbolcuların alacaklarını alamadıklarından dolayı FİFA’ya başvurduğu ve bu hafta oynanacak maça getirilmeyeceği iddia edildi.FİFA’ya başvuran futbolcuların başında, yeni sezonda flaş transfer olarak görülen Yunan Futbolcu Samaras’ta var.

 

Denizlispor’un lign 15. haftasında kendi sahasından karşılaşacağı Samsunspor maçının hakemleri belli oldu. Karşılaşmanın hakemi orta hakemi Kocaeli bölgesinden Alper Çetin oldu. Çetin yardımcılıklarını Mehmet Yıldırım ve Kemal Elmas yapacak. Maçın 4. hakemi ise Burak Taşkınsoy olarak atandı.

Denizlispor-Samsunspor maçı Pazar günü saat 13:00’da Denizli Atatürk Stadı’nda oynanacak. Karşılaşma öncesinde Denizlispor ligde 14 hafta sonunda topladığı 11 puanla 16. sırada bulunuyor. Denizlispor teknik direktörü Reha Erginer karşılaşma öncesinde düşme hattından uzaklaşmak için ;”Kazanmaktan başka çaremiz yok”dedi. Samsunspor ise 14 haftada topladığı 15 puanla Denizlispor’un bir üst sırasında 15 puanda bulunuyor.

İki Takım İçinde Kritik

Denizlispor düşme hattından kurtulmak için parolayı ‘Galibiyet’ olarak belirlemiş durumda.Devre arasına girmeden önce rahatlamak isteyen Horaz’da devre arası için 8 milyon TL’lik transfer bütçesi belirlendi. Samsunspor ise lige Samaras,Chibuke gibi sansasyonel transferlerle başlasada ilk yarıda istediği puanlara uzanamadı.

Samsunspor’da Şok

Samsunspor’da yabancı futbolcuların alacaklarını alamadıklarından dolayı FİFA’ya başvurduğu ve bu hafta oynanacak maça getirilmeyeceği iddia edildi.FİFA’ya başvuran futbolcuların başında, yeni sezonda flaş transfer olarak görülen Yunan Futbolcu Samaras’ta var.

Muhtemel Kadrolar

Denizlispor;Asil Kaan Güler,Cenk Güvenç,Ömer Alp Kulga, Taşkın İlter,Alperen Yazıcı,Ziya Alkurt,Anıl Taşdemir,Barış Örücü,Leandro Kappel,Hüseyin Üner ve Yasin Ozan

Samsunspor;Furkan Köse,Hasan Hatipoğlu,Ahmet Burak Solakel,Ahmet Cebe,Abdülkerim Bardakçı,Ömer Kandemir,Kenan Karışık, Gökay İravul, Çağrı Ortakaya ve Muhammet Beşir

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.