enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3499
EURO
34,8790
ALTIN
2.391,27
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
21°C
Denizli
21°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
27°C

Denizlispor maçındaki puan kaybı Kocaman’ın sonu oldu

Süper Lig’in 21. haftasında Denizlispor’un deplasmanda Konyaspor ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından Aykut Kocaman ile yollar ayrıldı. Denizlispor’un yaşattığı puan kaybı teknik direktör ayrılığına neden oldu.

Denizlispor maçındaki puan kaybı Kocaman’ın sonu oldu
A+
A-

Süper Lig’de 14 maçtır kazanamayan İttifak Holding Konyaspor’da Teknik Direktör Aykut Kocaman ile ayrıldı. Yeşil beyazlılar, son olarak Yukatel Denizlispor ile sahasında golsüz berabere kalmıştı.

3’ÜNCÜ KEZ TAKIMIN BAŞINA GELMİŞTİ

Aykut Kocaman, 2018-2019 sezonunun ilk devresi bitmeden Rıza Çalımbay’ın yerine 3’üncü kez yeşil beyazlı takımın başına getirilmişti. Tecrübeli teknik adam bu sezon takımın başında çıktığı 21 maçta 4 galibiyet, 8 beraberlik ve 9 mağlubiyet yaşadı.
İttifak Holding Konyaspor, teknik direktör Aykut Kocaman ile yollarını ayırdığını açıkladı.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, tecrübeli teknik adama teşekkür edilirken, şu ifadelere yer verildi: “Teknik Direktörümüz Sayın Aykut Kocaman, kulübümüze tarihi başarılar yaşatan ve Konyaspor’umuza büyük katkıları olan duruşu, bilgi/birikimi, karakteriyle Türk Futbolunun önemli isimlerinden biridir. Konyaspor kulübü ve taraftarı için de ismi her zaman saygıyla yad edilecektir. Takımımızın bugün geldiği noktada, yönetim kurulumuz ile sayın hocamızın yaptığı görüşme neticesinde karşılıklı anlaşarak, yolların ayrılması hususunda mutabık kalınmıştır. Değerli hocamıza, teknik ekibine, kulübümüze katkıları ve emeği için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.