enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
33°C
Pazartesi Az Bulutlu
33°C
Salı Açık
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
30°C

Denizlispor Taraftarı Görüşlerini Dile Getirdi

Denizlispor Taraftarı Görüşlerini Dile Getirdi
A+
A-

Denizlispor’da yoğun bir gündem yaşanıyor. Denizlispor’un Altınordu deplasmanında aldığı mağlubiyet, olağanüstü genel kurul kararı ve Başkan Mustafa Üstek’in aday olmama kararı hakkında medyada ve yöneticiler tarafından değerlendirmeler yapıldı. Peki Denizlispor’un taraftar gruplarının önde gelen isimleri Denizlispor gündemi hakkında ne düşünüyor? Denizlispor Taraftarı görüşlerini dile getirdi.

Denizlispor’un milli takım arası öncesi oynadığı son maç olan Altınordu deplasmanında aldığı ağır mağlubiyetin ardından yaşanan gelişmeler Denizli ve ulusal medyanın ilgi odağı oldu. Futbolculardan bazılarının paralarını almadığı için düşük performans sergilediği iddiası, takım içindeki huzursuzluk gündemin önemli konu başlığı oldu. Ardından yönetim kurulunun olağanüstü kongre kararı alması Denizlispor’da belirsiz bir ortamın oluşmasına neden oldu. Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek ve başkan yardımcısı Taner Atilla’nın Denizli protokolü ile gerçekleştirdiği görüşmede destek sözü almasına rağmen, Başkan Üstek’in katıldığı televizyon programında,”Aday değilim, ama aday çıkmazsa kulübü kayyuma bırakmayız” sözleri akıllarda soru işaretleri bıraktı.

Denizlispor’daki bu gelişmeler ışığında basında tecrübeli spor yazarları, yöneticiler çeşitli senaryolar üzerinden mevcut süreç hakkında görüşlerini paylaştılar. Denizlispor’a yıllarını vermiş olan taraftar grubu liderleri ise gündem hakkında denizlidedahaber.com’a konuştu.

Tanju Bayındır: Ortada bir cenaze varsa hep beraber kaldıracağız

Denizlispor’un en köklü taraftar gruplarından biri olan ’57 Gençlik’ taraftar grubunun tribün lideri Tanju Bayındır ile başladığımız röportajımızda Bayındır, yaşanan süreci değerlendirdi. Bayındır,”Başkanımız Mustafa Üstek’in aday olmadığını belirttiği açıklamasının bizim taraftar olarak tavrımızı, Başkan Üstek’in görevine devam etmesi ve Denizli esnafı, iş adamlarının başkanın arkasında yer alması yönündedir.Çünkü şampiyonluğa hedeflenmiş bu takımın başında Mustafa Üstek’in olması, bu işi onun başaracağını düşünüyoruz. Burada siyasi partilerinde taş altına elini koyması gerek. Ortada bir cenaze varsa hep beraber kaldıracağız”dedi.

Bilhan Yılmaz: Son 5-6 yıllık süreçte olduğu gibi sıkıntılar yaşayacağımız görünüyor

Denizlispor gündemi ile alakalı görüşlerini aldığımız bir diğer kişi ise ”Denizlisporlu Taraftarlar Grubu’nun başkanı Bilhan Yılmaz oldu. Yılmaz,”Sene başında hedefin şampiyonluk olduğu konuşuldu. Yeni yönetim, yeni teknik kadro, yeni takım ile sezona başladık. Hoca sezon öncesi ilk 6 hafta bana müsaade edin demişti. Biz bunu bekliyoruz. Ancak Altınordu maçından sonra gelişen süreçte sayın başkan yardım eksikliğinden dolayı kongre kararı aldı. Bundan sonraki süreçte Denizlispor’u ben iyi günlerin beklediğini düşünmüyorum. Son 5-6 yıllık süreçte olduğu gibi sıkıntılar yaşayacağımız görünüyor.Başkanın kararı bizi şaşırttı ve üzdü. Çünkü Denizlispor taraftarı Başkan Üstek’e inanmış ve güvenmişti.” dedi.

Yılmaz: Denizlispor yönetimi oluşturulurken isimler veriliyor

Uzun yıllardır Denizlispor camiasının içerisinde bulunan Yılmaz, ‘atama usulü’ yönetici belirlenmesine eleştiri getirdi. Yılmaz,”Son 5-6 yıldır Denizlispor yönetimi oluşturulurken isimler veriliyor. Bunu bütün kamuoyu ve Denizli biliyor. Böyle olunca isteksiz yöneticiler geliyor. Böyle adamların Denizlispor’da işi yok. Şu anda baktığımızda birkaç yönetici elini taşın altına koymuş, oraya buraya koşturuyor. Diğer yöneticilerse işine gücüne bakıyor”dedi.

 

Haydar Varan süreci Özetledi

Denizlispor tribünlerinin en tanıdık simalarından Haydar Varan, Denizlispor’da yaşanan süreci, ”Son yıllarda yönetimsel yanlışlıklar var. Yönetici vasıfları olmayan insanların yönetimde yer alması. Tribünlerde taraftarların küskünlüğü, oluşturulan kadroların zayıflığı Denizlispor’u bu hallere getirdi.” sözleriyle özetleyerek konuşmasına başladı.

Varan: Yönetici vasıflarını bilmeyen kişiler, yönetimin zor duruma düşmesinin açıklamasıdır

Başkan Mustafa Üstek’in görevini bırakma kararını değerlendiren Varan,”Geçtiğimiz sezon bittiğinde Mustafa Üstek’in bırakma isteğini duyduk ve bir ziyarette bulunduk. Ben ve bir kaç arkadaşım o gün kendisinden bir söz aldık. Denizlispor’un katkısının çok olduğunu düşündüğümüz Başkanımızı ikna ettik. Fakat devam kararı ile oluşturdukları yönetim kadrosunda isimler yönetici vasıflarını bilmeyen, Denizlispor’u reklam olarak kullanacak kişilerin bulunması şu anki yönetimin zor durumlara düşmesinin açıklamasıdır. Bizim düşüncemiz yönetim biçimi değişerek, tecrübeli isimler, şehrin tanınmış simaları ile Mustafa Üstek başkanlığında sezon sonuna kadar gidilmeli ”dedi.

Özgür Eroğlu: Sorunlar Altınordu deplasmanının ardından gün yüzüne çıktı

Denizlispor güçlü taraftar kitlesi ‘Kapalı Tayfa’nın önde gelen isimlerinden Özgür Eroğlu ise, yaşanan bu sürecin Altınordu deplasmanından sonra taraftar tarafından fark edildiğini belirtti. Eroğlu,”Altınordu deplasmanına taraftar olarak birlik ve beraberlik içerisinde gittik. Burada alınan mağlubiyetin ardından yönetim içerisinde yaşanan sorunlar gün yüzüne çıktı. Maçın hemen ardından alınan olağanüstü genel kurul kararı ile her şey ortaya çıktı.”dedi.

”Denizlispor Oyuncak Değil”

Denizlispor’un kısa aralıklarla genel kurul kararı alınmasını eleştiren Eroğlu,” Denizlispor 3 ayda bir genel kurul yapılacak bir takım değil. Denizlispor oyuncak değil. Biz mevcut başkan ya da yerine gelecek yeni başkanın güçlü bir yönetimle takımın başında olmasını istiyoruz. Sezon sonuna kadar bu takımda yönetimsel bir problem olmasını istemiyoruz” diyerek Pazar günü oynanacak Eskişehirspor maçına odaklandıklarını galibiyet istediklerini belirtti.

 

Soner Civli: Umarım genel kurulda güçlü bir yönetim ve işi bilen yöneticilerin seçilir

Çınar Horoz Gençlik taraftar grubunun tanınan simalarından Soner Civli ise,”Denizlispor bizim gönül verdiğimiz takımımız. Bu duruma düşmesi hepimizi çok üzüyor. Biz Başkanımız Mustafa Üstek’in elini taşın altına koyduğu günden bu yana her zaman destekçisi olduk. Denizlispor için büyük fedakarlıklar yapan Mustafa Üstek ve bazı yöneticilerin, isim olarak yönetimde bulunan insanların basiretsizliği yüzünden bu durumda olduğunu düşünüyoruz. Şu anda Eskişehirspor maçına odaklanmış durumdayız. Umarım genel kurulda güçlü bir yönetim ve işi bilen yöneticilerin seçilir. Böyle bir yapıyla takımın başarıya ulaşacağına güvenimiz tam”dedi.

Açıklamaların tamamını videolardan izleyebilirsiniz!

Haber: Oral Can Tatar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.