enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4958
EURO
34,8437
ALTIN
2.435,78
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
28°C
Denizli
28°C
Hafif Yağmurlu
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

Denizlispor-Trabzonspor maçı öncesi son gelişmeler

Denizlispor-Trabzonspor maçı öncesi son gelişmeler
A+
A-

Süper Lig’in 32. hafta mücadelesinde Denizlispor 13 Temmuz Pazartesi günü saat 21:00’da başlayacak mücadelede Denizli Atatürk Stadı’nda Trabzonspor’u ağırlayacak. Maçta Yaşar Kemal Uğurlu düdük çalacak. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Serkan Çimen yapacak. Kadir Sağlım ise 4. hakem.

DENİZLİSPOR KAZANMAK ZORUNDA

Süper Lig’e verilen aranın ardından çıktığı 5 maçtada sadece 1 puan alabilen Denizlispor kendini bir anda lig kalma mücadelesinin göbeğinde buldu. Yeşil-siyahlılar 31 hafta sonunda 32 puan ve -18 averaj ile 14’ncü sırada bulunuyor. Düşme hattının 16. sırasında bulunan Kayserispor ile Denizlispor arasında ise sadece 1 puan var. Ligde pandemi sonrası döneme iyi başlayamayan Denizlispor evinde oynayacağı Trabzonspor maçına mutlak 3 puan parolası ile çıkacak. Yeşil-siyahlıların maçı kazanması, bir diğer şampiyonluk yarışı veren Başakşehir’in de bu haftadan 3 puan çıkarması halinde Denizlispor birkez daha şampiyonu Atatürk Stadı’nda belirleyecek.

CEZALAR BELLİ OLDU

Denizlispor’a Gaziantep FK maçının faturası ağır oldu. Rakibine 1-0 mağlup olan yeşil siyahlılarda Başkan Ali Çetin ile yönetici Fikret Onur’a 14,Ali Fırat’a ise 15 hak mahrumiyeti cezası verildi. Öte yandan kulübe 3 yöneticiye toplamda 159,5 bin lira para cezası verildi.

ŞOK SAKATLIK

Denizlispor’da Tolgahan Acar’ın çekilen filminde sağ el tarak kemiğinde kırık tespit edildi.Hafta sonunda ameliyat olacak olacak olan sezonu kapattı. Trabzonspor maçında kaleyi sezona üçüncü kaleci olarak başlayan Hüseyin Altıntaş koruyacak. Ayrıca yeşil-siyahlılarda Thiago Lopes ve Ben Youssef’in sakatlıkları var. Denizlispor’da Rodallega, Zeki Yavru, Onazi ve Thiago Lopes sarı kart sınırında bulunuyor.

TRABZONSPOR YARALI

Süper Lig’de şampiyonluk yarışı veren Trabzsonspor, 31. haftada evinde Antalyaspor ile berabere kalmasının ardından lider Başakşehir’in 4 puan gerisine düştü. Şampiyonluk şansı azalan Karadeniz temsilcisi şansını sürdürmek için Denizlispor maçından galip çıkmak zorunda.

CAMPİ YOK

Trabzonspor’da Gaston Campi sarı kart cezasılı olduğu için Denizlispor maçında oynayamayacak. Bordo-mavililerde Jose Sosa, Filip Novak, Guilherme, Anthony Nwakaeme ve Majid Hosseini sarı kart sınırında bulunuyor.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

Yukatel Denizlispor ile Trabzonspor tarihlerinde 57 resmi müsabakada karşılaştılar. Bu maçlarda Yukatel Denizlispor 13 galibiyet alırken, Trabzonspor sahadan 33 kez üstün ayrıldı. 12 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Yeşil-siyahların bu maçlarda 43 golüne, Trabzonspor 79 golle karşılık verdi. Ligin ilk yarısında Trabzon’da oynanan maçtan Denizlispor 2-1 üstün ayrıldı.

MUHTEMEL 11’LER

Denizlispor’un mücadeleye; Tolgahan Acar, Zeki Yavru, Oğuz Yılmaz, Mustafa Yumlu, Zakarya Bergdich, Radoslaw Murawski, Kibong Mbamba(Issac Sackey), Recep Niyaz, İsmail Aissati, Hadi Sacko(Oscar Estupinan) ve Hugo Rodallega 11’i ile çıkması bekleniyor.

Trabzonspor’un ise;Uğurcan Çakır, Joao Pereira, Hüseyin Türkmen, Manuel Da Costa, Filip Novak, Badou Ndiaye, Abdülkadir Parmak, Jose Sosa, Calep Ekuban, Abdülkadir Ömür ve Alexander Sorloth 11’i ile sahada olması bekleniyor.

Haber:Oral Can Tatar

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.