enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Denizlispor Transferden Vazgeçmiş Değil!

Ara transfer dönemine hızlı başlayan ve bir anda suskunluğa gömülen Denizlispor’da transfer çalışmaları henüz bitmiş değil.

Denizlispor Transferden Vazgeçmiş Değil!
A+
A-

Ara transfer dönemine hızlı bir girşi yapan ve önce stoper mevki için Balıkesirspor’dan Oğuz Yılmaz’ı kadrosuna katan ardından Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü’nün forvetlerinden Kehinde’yi renklerine bağlayan Denizlispor’da yapılması gereken 4 Milyon TL’lik ödeme nedeniyle transfer tahtası açılamamıştı. İmza attırdığı iki isme bu nedenle lisans çıkaramayan horoz’da transfer defteri tam olarak kapanmış değil. Teknik direktör Yücel İldiz’in transfer raporu doğrultusunda iki kanatta da oynayabilen özelliğe sahip kanat oyuncusu arayan Denizlispor’da daha önce gündeme gelen Kappel, Sedat Şahintürk ve Pereira gündeme gelmişti. Sedat transferine yakınlaşmışken olumsuz sonuçlanan transfer sonrası Denizlispor Süper Lig’de boşa çıkabilecek oyunculara bakmaya başlamıştı. Konu ile ilgili Denizlispor20.com’a konuşan Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, önceki görüştüklerinin büyük ölçüde olmayacak gibi göründüğünü ve yeni isimlere yöneleceklerini kaydetti. Asbaşkan Ali Fırat, “Şu an araştırıyoruz. En iyisini bulduğumuz zaman, bizim şartlarımızla da uyum sağlarsa transfer edeceğiz” dedi.

ESKİ ALACAKLILAR İKNA EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Transfer tahtasının açılması ile ilgili gereken mebla üzerinde çalışan yönetim, transfer sezonu içerisinde bu sorunu halledip kanat transferini de yaparak ligin ikinci devresine girmeyi hedefliyor. Antalya kampına katılan iki yeni transferin de lisansın çıkması ve Spor Toto 1.Lig’de forma giyebilmesi için önemli olan bu ödemenin en kısa sürede yapılmasının yolları aranıyor. Bu yollardan biri de ödeme kulüple daha önce ilişki olan ve alacağı bulunan 9 isimden muvafakatname almak. Konu ile ilgili çalışmalara başlayan Yeşil Siyahlı ekibin bu iism ile temasa geçtiği belirtiliyor. Süperligyolu.com’da yer alan habere göre, bu 9 kişilik listenin şu isimlerden olduğu ifade ediliyor:
Fatih Tekke, Reha Erginer, Ömer Alp Kulga, Barış Örücü, Anıl Taşdemir, Darko Lazic, Patrick Friday Eze, Kappel ve Berkan Afşarlı”

Geçtiğimiz sezon takımı ligde tutma yolunda büyük katkılar sağlayan Fatih Tekke’nin 400 bin TL’lik alacağı bulunduğunu ve bununla ilgili herhangi problem çıkaramayacağı da aynı haberde yer alan detaylar arasında.

KAPPEL ALTAY’DA KALIYOR

Geçtiğimiz 2 sezon ve Denizlispor forması giyen ve bu sezon başında Altay’a transfer Kappel’in ödeme sıkıntıları nedeniyle Altay’dan ayrılmak istediği ve Denizlispor’a gelebileceği ifade ediliyordu. Kappel’in Altay kampında hırslı ve istekli göründüğü ve kulüp ile olan sorunlarını da hallettiği ve Altay;’da kalacağı ifade edildi. Denizlispor’un kanat transferi için gündemine gelen Kappel’in Altay’da kalmasına kesin gözüyle bakılıyor.

SEDAT ŞAHİNTÜRK KARARINI VERDİ

Kanat transferi konusunda horoz’un gündemine gelen bir diğer isim de Balıkesirspor’un Beşiktaş etiketli genç oyuncusu Sedat Şahintürk olmuştu. Süperligyolu.com’da yer alan bir diğer habere göre de, Kulüpte yaşanan ödeme sıkıntılarının ardından Balıkesir’den ayrılması beklenen Sedat’ın kulüple kalması için Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in araya girdiği ve Balıkesirspor’da sezonu tamamlaması isteğini iletti. Sedat’ın bu direktifle sezonu Balıkesirspor’da tamamlamaya karar verdiği belirtiliyor.

Haber: Serkan ÖZKURT

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.