enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
23°C
Denizli
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C

DENİZLİSPOR ÜMRANİYE DEPLASMANINDA

DENİZLİSPOR ÜMRANİYE DEPLASMANINDA
02.05.2017
A+
A-

Denizlispor TFF 1. Ligin 31.haftasında Ümraniyespor’a konuk oluyor.

Horoz moral, Ümraniye telafi peşinde

Son 3 haftada 1 puan toplayabilen Denizlispor Ümraniyespor galibiyetiyle morallenmek, ev sahibi Ümraniyespor ise Samsun deplasmanında bırakılan 2 puanı telafi etme peşinde.

TRT Spor naklen yayınlıyor

Ümraniye İlçe Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 16:00’da başlayacak ve TRT Spor’dan Naklen yayınlanacak.

 İki takımda da 3 eksik var

Karşılaşma Öncesi Ümraniyespor’da Timur, Emircan ve Abdullah Halman sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Denizlispor’da ise Veli ve Alperen Sakat, Kappel ise izinli olduğu için forma giyemeyecek.

Kale yine Zeki’nin

Denizlispor’da genç kaleci Asil’in sakatlığı sonrası kaleyi devralan ve Elazığspor karşısında başarılı bir performans ortaya koyan Zeki Ayvaz bu karşılaşmada da kaleyi koruyacak.

Muhtemel 11’ler

Ümraniyespor: Burak Öğür, Bulut Kaya, Ömer Can Sokullu, Serdar Özbayraktar, İbrahim Akdağ, Mehmet Seyfettin Sedef, Oğuz Ceylan, Mahatma Osumanu Otoo, Leo Steve Beleck A’beka, Merthan Açıl, Erol Yükseker

Denizlispor: Zeki, Tahacan, Cenk, Ömer Alp, Keremcan, Sankoh, Burak, Ziya, Andre Moritz, Barış Örücü, Yasin Ozan

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.