enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
32°C
Denizli
32°C
Açık
Pazartesi Açık
33°C
Salı Az Bulutlu
34°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Açık
27°C

Denizlispor, Ümraniyespor’a Konuk Olacak

Denizlispor Spor Toto 1. Lig 8. hafta mücadelesinde deplasmanda Ümraniyespor’a konu olacak. Maç öncesinde iki takım hakkında son gelişmeleri, muhtemel 11’leri sizler için hazırladık.

Denizlispor, Ümraniyespor’a Konuk Olacak
A+
A-

Spor Toto 1. Lig 8. hafta mücadelesinde Ümraniyespor ile Denizlispor 6 Ekim Cumartesi günü saat 14:00’da Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı’nda karşılaşacak. Maçı Trabzon bölgesi hakemi olan Ramazan Keleş yönetecek. Keleş’in yardımcılıklarını Oğuz Terzi ve Anıl Usta üstlenecek. Maçın 4. hakemliğini ise Mustafa Aydın yapacak.

DENİZLİSPOR’DA YÖNETİM KRİZİ BİTTİ,ÖDEME KRİZİ BAŞLADI

Denizlispor’da 28 Eylül Cuma günü gerçekleşen olağanüstü genel kurulun ardından Mustafa Üstek Başkanlığı’ndaki yeni yönetim görevine başladı. Uzun süre yaşanan belirsizlikten ise en çok teknik ekip ve futbolcular etkilendi. Kulüpte Kasım ayına kadar futbolculara maaş ödemesi yapılmayacağı açıklamasının ardında başta Teknik Direktör Osman Özköylü olmak üzere tepkiler dile getirildi.Özköylü;“Bizim de evde çoluğumuz çocuğumuz var. Onlar evde taş yemiyorlar, biz evde karga beslemiyoruz. 2 aydır bu kulüpte hiçbir ödeme yapılmıyor.Sadece prim vererek, prim alarak bu işler yürümez.”dedi. Yönetim bu açıklamalar üzerine Cumartesi günü oynanacak Ümraniyespor karşılaşması öncesi futbolculara ödeme gerçekleştirileceği açıklamasında bulundu.

DENİZLİSPOR’DA TAKIM ANTRENMANA ÇIKMADI

Edinilen bilgiye göre, 10 Ekim’de Ümraniye deplasmanında oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil-siyahlı futbolcular, eski dönemden kalan alacaklarının ödenmediği gerekçisiyle bu akşamki antrenmana katılmadı. Teknik Direktör Osman Özköylü yönetiminde Haluk Ulusoy Tesislerinde yapılması planlanan antrenmana 2 aydır ödeme alamadıkları için futbolcuların antrenmana katılmadıkları belirtildi.

DENİZLİSPOR FORMDA

Denizlispor’da bu sıkıntınlar yaşanırken takım uzun yıllardır yakalanamayan bir form grafiği bulmuş durumda. Denizlispor ligde 7 hafta geride kalırken, 4 galibiyet 1 beraberlik 2 mağlubiyetle 13 puan topladı ve 4. sırada yer aldı. Takım bu maçlarda 10 gol atarken, kalesinde 6 gol gördü.

ÜMRANİYESPOR GEÇTİĞİMİZ SEZONU ARIYOR

Ümraniyespor geçtiğmiz sezon Bayram Bektaş yönetiminde başarılı performans sergileşmiş ligi 4. sırada bitirerek play-off oynamıştı. Başarılı teknik adamın bu sezon Göztepe’nin yolunu tutması ile İstanbul temsilcisi İsmet Taşdemir ile yola devam etmeye karar verdi. Ancak geride kalan 7 haftada hakeme saldırı gerçekleşmesi nedeniyle ertelenen Balıkesirspor maçı haricinde 6 maçta 2 galibiyet,3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Ümraniyespor sadece 9 puan toplayabildi.

TRANSFERLERDEN BEKLENEN VERİM HENÜZ ALINAMADI

Sezona Levy Madinda, Leandrinho, Boubacar Dialiba, Birol Parlak , Muhammed Gönülaçar, Yasir Subaşı, Enes Fidayeo, Serkan Göksu, Alaaaddin Okumuş transferleri ile başlayan Ümraniyespor’da yeni transferler ve İsmet Taşdemir önderliğindeki yeni teknik ekipten henüz beklenen verim alınmadı.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

İki takım tarihlerinde 4 resmi müsabakada karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Denizlispor 1 galibyet alırken, Ümraniyespor 2 defa sahadan galip ayrıldı. 1 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Denizlispor bu maçlarada 5 gol bulurken, Ümraniyespor 7 defa rakip fileleri havalandırdı.

MUHTEMEL 11’LER

Ümraniyespor; BURAK ÖĞÜR, AARON APPINDANGOYE, ANDREAS VASILOGIANNIS, MERTHAN AÇIL, LEANDRİNHO, OĞUZ CEYLAN, MUCAHİT ALBAYRAK, MUHAMMED GÖNÜLAÇAR, TİMUR TEMELTAŞ, LEVY CLEMENT MADINDA ve EMİRCAN ALTINTAŞ 11’i ile sahada yer alması bekleniyor.

Denizlispor’un ise; ADAM STACKHOWIAK, ALPEREN BABACAN, ABDÜLKERİM BARDAKCI, TAHA CAN VELİOĞLU, KEREM CAN AKYÜZ, BURAK ALTIPARMAK, DENİZ VURAL, ZİYA ALKURT, ISMAİL AİSSATİ, RECEP NİYAZ ve MEHMET AKYÜZ 11’i ile sahada olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.