enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2588
EURO
34,9115
ALTIN
2.440,98
BIST
10.206,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Açık
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C

Denizlispor Yönetimi, Maçı Tribünde Taraftarla İzleyecek

Denizlispor başkanı Ali Çetin ve yönetim kurulu üyeleri Giresunspor ile oynanacak maçı tribünde taraftarla beraber takip edecek. Ayrıca maç öncesi takıma destek olması amacıyla Fetih 1453 Mehter Takımı taraftarla birlikte stada giderek bir gösteri sunacak.

Denizlispor Yönetimi, Maçı Tribünde Taraftarla İzleyecek
A+
A-

Spor Toto 1.Lig’in 13 haftasında evinde Giresunspor’u ağırlayacak olan Denizlispor’da, maç öncesi ve maç içi taraftar ve yönetim takımın yanında olacak. Başkan Ali Çetin’in önderliğinde yönetim kurulu oybirliği ile aldığı karar sonucunda Başkan Ali Çetin ve Yönetim Kurulu üyeleri Giresunspor maçını tribünde taraftarlar ile birlikte takip edecek.

Protokol tribününde kalacak nöbetçi yönetim kurulu üyeleri haricinde tüm yöneticiler taraftarlar ile omuz omuza maç seyrederek, takımı tribünlerden destekleyecek.

TARAFTAR MEHTER TAKIMI İLE STADA GİDECEK

Fetih 1453 Mehter Takımı Giresunspor maçı öncesi stadyumda taraftarlarla ile bir araya gelecek.

Maç öncesi ve maç sırasında sergileyecekleri performanslar ile takıma destek olacak olan Fetih 1453 Mehter Takımı’nın gösterileri saat 12.45’de başlayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.