enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
27°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Denizlispor yönetiminde istifa

Denizlispor yönetiminde istifa
A+
A-

Mehmet Uz başkanlığındaki yönetimde Profesyonel Futbol Şubeden sorumlu Başkan Yardımcısı olan Muhammed Üstek, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Üstek’in istifasının ardından taraftar grubu Yeşil Cephe istifa etmesi gerekenin Üstek olmadığını komisyoncular olduğunu belirterek Hikmet Olgun’u istifaya davet etti.

ÜSTEK’TEN İSTİFA AÇIKLAMASI

Sosyal medyadan açıklama yapan Üstek, şu ifadelere yer verdi; “Çok değerli DENİZLİSPOR taraftarları, bu şerefli görev şahsıma layık görüldüğünde yaşadığım sevinci ve takımıma olan sevdamı her platformda dile getirmeye gayret ettim. Ancak bunu herkes bilir ki, bu söylemlerimi asla ama asla şov için yapmadım.   Geldiğimiz son noktada üzülerek belirtmek isterim ki, profesyonel futbol şubeden sorumlu başkan yardımcısı olarak yürüttüğüm görevimden bugün itibariyle istifa ediyorum.   Günlerce telefonlarına bile ulaşılamayan transfer yasağı listesinde bulunan kişilerden 650 bin TL’ye yakın indirim alarak tüyü bitmemiş yetimin hakkı olan paramızı korumaya çalıştım. Ek olarak, şu ana kadar yapılan ve son aşamada olan hiçbir transferle alakam ve tasarrufum yoktur. (Teknik direktör dahil)   Konuyla ilgili detaylı basın açıklamamı, kulübümüzün içinde bulunduğu durumu da göze alarak önümüzdeki hafta yapacağım.”

TARAFTARLARDAN TEPKİ GELMİŞTİ

Denizlispor’un taraftar grubu Yeşil Cephe dün yaptığı açıklamada;”Kulübümüzün zor günler geçirdiği ve bu zor günlerde kulübü devralan Denizlispor yönetim kurulunun herkes tarafından sahiplenildiği şu günlerde yönetim içinde bulunan bazı kişiliksiz şahıs veya şahısların yakınları ile birlikte organize bir şekilde kendilerine gelir sağlama içerisine girdiği ve bu şahısların transferler üzerinden kendilerine kazanç sağlayarak kulübü daha da çıkmaza sokmaya çalıştıklarını duymaktayız.Önceki yönetimlerde de yer alan ve şaibeli işlere karışan bu şahıs veya şahıslara sesleniyoruz: Yaptığınız usulsüzlükler belgeli bir şekilde kanıtlanmış; transferden kazanç sağladığınız ortaya çıkmıştır. Bu rant teşkilatında yer alan kişi veya kişiler derhal istifasını sunmalı, kendi kişiliklerine daha fazla leke sürdürmemelidir.Başta Sayın başkan da bilmektedir ki kulübün bir kuruş heba edecek ne durumu ne de geliri vardır. Kendilerine başta grubumuz olmak üzere Denizlispor taraftarı sahip çıkmıştır ve çıkmaktadır.Sayın başkandan ricamız artniyetli kişiliklere müsamaha gösterilmemesi, kulübümüzün rant kapısı olmasına izin vermemesidir.Denizli çocukları küstürülmemeli, rant odakları bertaraf edilmelidir.”ifadelerini gelmişti.

TARAFTAR ÜSTEK’İN ARKASINDA DURDU

Yeşil Cephe bugün Muhammed Üstek’in istifasının ardından;”Komisyonculuğu gerçekleştiren kadar, bunu bilip göz yumanlar da bu saatten sonra mesul altında olacaktır. Gitmesi gereken kişi Sayın Muhammed Üstek değil komisyonculardır.Hikmet Olgun İstifa!” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.