enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,3704
ALTIN
2.393,53
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
23°C
Denizli
23°C
Açık
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C

Denizlispor’a Bir Destekte Yılmaz’dan

Denizlispor’a Bir Destekte Yılmaz’dan
A+
A-

Spor Toto 1. Lig mücadelesinin sona ermesine iki hafta kala Denizlispor’a maddi ve manevi destekler sürüyor. Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla Beyz Turizm sahibi Bayramcan Yılmaz ile görüşerek kulübe bağış aldı.

Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla Beyz Turizm sahibi Bayramcan Yılmaz ile görüşmesinde kulübe 20 bin TL bağış yaptığını söyledi.

”Elimizden geldiği kadar destek olmalıyız”

Bu sezon Denizlispor’un ligde kalacağına yürekten inandığını belirten Yılmaz, “Şehrimizin takımına sahip çıkmalıyız. Bu sezon ligde kalarak gelecek sezonlarda başarılı bir şekilde süper lige çıkacağımıza inanıyorum. Yönetimin çabasını ve emeğini hepimiz görüyoruz, bizler de elimizden geldiği kadar destek olmalıyız” dedi.

”Ricamızı Kırmadı”

Başkan Yardımcısu Taner Atilla ise, “Ricamızı kırmayarak bize destek olan Bayramcan Yılmaz’a yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.