enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,1843
EURO
34,9989
ALTIN
2.510,73
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
33°C
Denizli
33°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
30°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
26°C
Cuma Açık
27°C

Denizlispor’a rakiplerden güzel haber

Düşme hattındaki rakiplerinden Gençlerbirliği’ni evinde 1-0 ile geçen Denizlispor’a rakiplerinden de iyi haber geldi. Yeşil-siyahların ligde kalmak için mücadele verdiği Erzurumspor ve Kayserispor haftayı mağlubiyetle kapattı.

Denizlispor’a rakiplerden güzel haber
A+
A-

Süper Lig’in 26. haftasında düşme hattındaki yarış nefes kesti. Denizlispor haftaya 2 puan gerisinde girdiği Gençlerbirliği’ni evinde Mesanovic’in golü ile mağlup ederek ligin dibinden sıçradı.

Yeşil-siyahlılar galibiyetin yanı sıra rakiplerinden gelen sonuçlarla da sevindi. 24 puanı bulunan Başakşehir, Trabzonspor’a evinde mağlup olmasının ardından Denizlispor puan farkını 3’e indirdi.

ERZURUMSPOR VE KAYSERİSPOR’DA PUAN KAYBETTİ

Düşme hattının üzerinde 17 ve 18’nci sıralarda yer alan Erzurumspor ve Kayserispor da haftayı mağlubiyetle kapattı. Erzurumspor evinde Hatayspor’a 3-1 mağlup olurken, Kayserispor deplasmanda Sivasspor’a 2-0 mağlup oldu. Bu mağlubiyetlerle Denizlispor düşme hattından çıkış yolunda puan farkını 4’e indirdi.

İŞTE SÜPER LİG PUAN DURUMU!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.