enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5442
EURO
34,8273
ALTIN
2.429,77
BIST
9.714,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
25°C
Cuma Açık
28°C
Cumartesi Açık
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
29°C

Denizlispor’da Forma Sponsoru Bulundu

Denizlispor’da Forma Sponsoru Bulundu
14.06.2017
A+
A-

Denizlispor, 2017-2018 yılında kullanacak olduğu formalar ve kamp ekipmanları için Barex firması ile sponsorluk anlaşması yaptı.

Kulübün ihtiyaçlarına yönelik tüm ekipmanları karşılıksız olarak temin edeceğini belirten Barex firması Denizlispor’un istekleri doğrultusunda tasarımlar üretecek.

Sezon Boyunca Formalar Barex’ten

Forma giderlerinin kısılması ve Denizlispor Store’un tekrar aktif hale gelmesi açısından önemli bir anlaşmaya imza attıklarını belirten Asbaşkan Taner Atilla şunları dile getirdi.

 “Barex Türkiye’mizin bir markası ve bize sponsor olmak istediler. Bizde istediğimiz şartları sunduk. İstediğimiz tasarımları yaptırmak şartı ile ücretsiz bir şekilde sezon boyunca çalışmak istedik. Onlarda bizi kırmayarak bedelsiz olarak sponsorumuz olmayı kabul ettiler.

Denizlispor Store için de Üretim Yapılacak

Ayrıca taraftarlarımızın çok istediği Store ile ilgili çeşitli malzemeler üretecekler ve malzemelerin sadece maliyetini ödeyeceğiz.Bu şekilde mağazamızda çeşitli tasarımlarımız ve ürünlerimizi taraftarlarımıza daha uygun fiyattan sunabileceğiz. Denizlispor’umuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu anlaşmada emeği geçen Barex Firma sahibi Batu İçten’e Yönetim Kurulumuz ve Başkanımız Mustafa Üstek adına teşekkür ediyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.