enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3218
EURO
35,0717
ALTIN
2.279,78
BIST
9.017,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C

Denizlispor’da Moraller Yerine Geldi

Denizlispor’da Moraller Yerine Geldi
A+
A-

TFF 1.ligin 3. haftasında deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşan ve sahadan 2-2’lik beraberlikle ayrılan Yeşil-Siyahlılarda 2.yarıda gösterilen mücadele yönetimi mutlu etti.

İLK PUANIMIZLA TANIŞTIK

 

Denizlispor’un zorlu Eskişehirspor deplasmanından 1 puan almasının ardından başkan Mustafa Üstek, futbolculara 2’şer bin TL beraberlik primi dağıtacağını açıkladı. İlk yarı kötü oynamalarına rağmen ikinci yarı toparlandıklarını ifade eden başkan Üstek, “İlk yarı oynayamadık. İkinci yarı toparlandık. Geriye düştüğünüz maçta 1 puanla deplasmandan ayrılmak iyidir. İyi oldu. İlk puanımızla tanıştık” dedi. Milli maç nedeniyle lige verilecek arada sakatlıkların da düzeleceğini söyleyen başkan Üstek, tam kadro olduklarında gerçek Denizlispor’u herkesin göreceğini kaydetti. Üstek, “Lige verilen ara bize iyi gelecek. Veli, Ziya ve Cenk de takıma dönmüş olacak. Sahamızdaki Elazığspor maçını da kazanacağız” diye konuştu.

ALİ FIRAT, “1 PUANA VE GOL ATMAMIZA SEVİNDİK”

 

Denizlispor Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, Eskişehir deplasmanında hem alınan 1 puana hem de atılan 2 gole sevindiğini açıkladı. Şevki’nin son dakika kaçırdığı pozisyonun gol olma durumunda galip bile gelebileceklerini söyleyen Asbaşkan Ali Fırat, “İşin iyi tarafı hem 2 gol attık hem de puanla tanıştık. İlk gollerimizi attık ve puan aldık. Bizim istediğimiz bu değil galibiyetti ancak iki defa geriye düştüğünüz maçta 1 puan da iyidir. Oyundan kopmadık ve mücadele ettik. İleride bu aldığımız 1 puan kıymete binecektir” dedi.

AHMET SELVİ, “KİMSE BÖYLE BİR SKOR BEKLEMİYORDU”

Denizlispor başkan yardımcısı Ahmet Selvi, hiç kimsenin böyle bir skor beklemediğini kaydetti. Ahmet Selvi, “Kimse bizim puan alacağımıza inanmıyordu. Eskişehirspor’un bizi darmadağın edeceğini düşünüyorlardı. Biz eksiklerimize rağmen 2 golle deplasmanda 1 puan almasını bildik. Maç gitti, geldi. Şevki’nin pozisyonu gol olsaydı daha güzel olacaktı. En azından şeytanın bacağını kırdık. Mücadele iyiydi, artarak devam edeceğine inanıyorum” dedi.

NECİP İRDEM, “BİR EKSİKLİĞİMİZ VAR AMA 1 PUAN İYİDİR”

 

Denizlispor’un Alt Yapıdan Sorumlu Asbaşkanı Necip İrdem, maçı değerlendirdi. İlk yarıda futbolcuların sanki ayağına pranga vurulduğunu belirten Asbaşkan Necip İrdem, “İlk yarı çok kötüydük. Oturmuş bir kadro olmamıza karşın takımı tanıyamadım. İlk yarı Yusuf hocamız da adeta çıldırdı. İkinci yarı biraz toparlandık ve deplasmandan 1 puan aldık. Maçı alabilirdik de verebilirdik de… Takımda bir eksiklik var, bunu da çözeceğiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.