enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5492
EURO
34,9407
ALTIN
2.441,64
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
26°C

Denizlispor’da Yaprak Dökümü Yaşanacak Mı?

Denizlispor’da Yaprak Dökümü Yaşanacak Mı?
A+
A-

Denizlispor’da ligin sona ermesi ile birlikte bir çok oyuncunun sözleşmesi sona eriyor. Konu ile ilgili Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, gelecek yılın planlamasının çok acil olarak yapılması gerektiğini savundu.

Denizlispor’da 14 oyuncunun sezon sonunda kulüple ilişkisi bitiyor.

Kimin Sözleşmesi Bitiyor?

Kiralık gelen Alperen Babacan, Lazic, Hasan Kılıç, Aissati ve Eze’nin yanı sıra sözleşmesi sona eren Barış, Berkan, Burak, Kappel, Cenk, Taşkın, Ömer Alp, Hüseyin Atakan ve Veli de sezon sonunda boşa çıkacak. Kaleciler Asil Kaan ve Zeki, Canberk, Cihan, İsmail Haktan, Kerem Can, Mehmet Akyüz, Tahacan ve Ziya ise sözleşmesi devam eden oyuncular arasında yer alıyor. Teknik direktör Fatih Tekke’nin de belirsizlik durumunda Bolu maçından sonra ayrılacağı öğrenildi. Ligin son maçını Cumartesi günü saat 19.00’da Bolu deplasmanında oynayacak Denizlispor’da futbolcular bu karşılaşmanın ardından tatile çıkacak.

”Zaman Denizlispor’un yeni sezon için aleyhine işlemeden bir an önce bu görüşmeler şimdiden yapılmalıdır”

Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, gelecek yılın planlamasının çok acil olarak yapılması gerektiğini savundu. Denizlispor’un her yıl geç planlama yaptığını kaydeden Asbaşkan Ali Fırat, “Bolu maçıyla sezonu tamamlayacağız. Geç kalınmadan hareket edilmelidir. Yeni gelecek yönetim olursa önünü açmak adına bu tercihleri kendilerine bırakmalıyız. Etik olan da budur. Sözleşmesi devam eden ve biten oyuncular var. Teknik direktör konusu var. Zaman Denizlispor’un yeni sezon için aleyhine işlemeden bir an önce bu görüşmeler şimdiden yapılmalıdır” diye konuştu.

KAYNAK:HACI SELAMOĞLU

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.