enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5327
EURO
34,9291
ALTIN
2.444,49
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

Denizlispor’dan Başkan Doğan’a İmzalı Forma!

Denizlispor yönetimi Başkan Doğan’ı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı imzalı forma hediye etti.

Denizlispor’dan Başkan Doğan’a İmzalı Forma!
A+
A-

Merkezefendi’nin yeni başkanı Şeniz Doğan’a, tebrik ziyaretleri de devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Doğan, Abalı Denizlispor Başkanı Ali Çetin, Başkan Yardımcıları Taner Atilla, Nevzat Yakı ve Kaan Şanlıkan ile Futbol Şubesinden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat, Alt Yapıdan Sorumlu Asbaşkan Uğur Coşkun ve AR-GE’den Sorumlu Asbaşkan Mahmut Akarsu’yu makamında kabul etti. Denizlispor yönetimi, iç saha maçlarında takımı yalnız bırakmadığı ve desteğini hiçbir zaman esirgemediği için Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a teşekkür etti.

Abalı Denizlispor yönetim kurulu üyeleri Başkan Doğan’ı tebrik ederek isminin yazılı olduğu imzalı formayı hediye ettiler. Doğan, Denizlispor yönetimini 16 Nisan Salı günü saat 18.30’da PAÜ Spor Yerleşkesi’nde oynanacak olan Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket-Boluspor maçına davet etti.

BAŞKAN DOĞAN’DAN VALİ KARAHAN’A ZİYARET

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, nezaket ziyareti kapsamında Denizli Valisi Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Karahan, Başkan Doğan’a teşekkür etti. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Vali Hasan Karahan’a ilçede yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Vali Karahan ve Başkan Doğan bir süre istişarede de bulundu.

İŞADAMLARINDAN ZİYARETLER SÜRÜYOR

Başkan Doğan, iş dünyasından ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ı, Denizli Belediyesi’nin eski Başkanı Ali Aygören, Denizlispor eski Başkanı ve işadamı Selami Urhan ve Makina Sanayici İş Adamları Derneği(MAKSİAD) Başkanı Mehmet … ile yönetimi ziyaret ederek başarı temennisinde bulundu. Doğan, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkürlerini iletti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.