enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5873
EURO
34,7878
ALTIN
2.509,51
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
16°C
Denizli
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
23°C
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
30°C

Denizlispor’dan Küskün Taraftarlara Çağrı

Denizlispor’dan Küskün Taraftarlara Çağrı
A+
A-

Denizlispor yönetimi, küskünlük yaşayarak takımdan uzaklaşmış taraftarları yeni sezonda tribünde görmek istediklerini açıkladı.

Kaya;”Bu yıl bizleri yalnız bırakmayın”

Taraftar-Pazarlama ve Sponsorluklardan Sorumlu Asbaşkan Muhammet Kaya, takımdan uzaklaşan tüm Denizlispor sevdalılarını bu sene tribünde görmek istediklerini ifade etti. “Ortak paydamız olan Denizlispor için yönetim, futbolcu, teknik kadro ve basın ne kadar önemli ise taraftarda o kadar önemlidir” diyen Asbaşkan Muhammet Kaya, “Son yıllarda tribünlerin boş olması nedeniyle futbol zevkini Denizli’mizde ne yazık ki yaşamıyoruz. Denizlispor’umuzu o eski günlerine döndürebilmemiz için biz yönetim olarak üzerimize düşen görevi yapmaya çalışsak ta en büyük görev siz taraftarımıza düşmektedir. Taraftarımızın takımımıza vereceği destek bize saha içinde daha büyük bir güç kazandıracaktır. Buradan büyük Denizlispor taraftarımıza sesleniyoruz. Bu yıl bizleri yalnız bırakmayın” dedi.

 

 

 

DENİZLİSPOR’DA İKİNCİ ETAP KAMPI BUGÜN BAŞLIYOR

DENİZLİSPOR’DA İKİNCİ ETAP KAMPI BUGÜN BAŞLIYOR

DENİZLİSPOR’DA İKİNCİ ETAP KAMPI BUGÜN BAŞLIYOR

Yeşil siyahlılar bugün Afyon’da toplanacak.

Yeni sezon hazırlıklarının ilk aşamasını Erzurum’da gerçekleştiren Denizlispor 11 günlük ikinci etap kampı için Afyon’da bugün toplanacak.

Teknik Direktör Yusuf Şimşek’in iki gün izin verdiği öğrencilerinin büyük bölümü Afyon’da kampa katılacak. Denizli’de kalan futbolcu ve kulüp personeli de karayolu ile kampa hareket edecek.

 Bugün öğleden sonra topbaşı yapacak olan yeşil siyahlılarda izinli futbolcu bulunmuyor. Asbaşkan Ali Fırat Kappel’in sakatlığı dışında bir sorun yaşamadıklarını kaydetti.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.