enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4525
EURO
34,7453
ALTIN
2.435,40
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Denizlispor’dan sosyal medya iddialarına yanıt

Denizlispor’da Oğuz Yılmaz’ın kadro dışı bırakılmasının ardından sosyal medyada alevlenen tartışmalara Denizlispor’dan yanıt geldi.

Denizlispor’dan sosyal medya iddialarına yanıt
11.12.2020
A+
A-

Resmi açıklama yaparak kulübün resmi organlarının haricinde yapılan açıklamalara itibar edilmemesini de isteyen Denizlispor yönetimi “sahte taraftar grupları”nın paylaşımlarının dikkate alınmamasını istedi.

Tartışmaların gündemine gelen konuyla ilgili olarak şu ifadelere yer verildi:

İlgili doktor raporunda belirtildiği üzere futbolcumuz Oğuz Yılmaz’ın elinde “boksör kırığı” olarak tabir edilen el kemiği kırılması meydana gelmiş olup, kendisinin bir yere yumruk atması ile oluşmuştur. Ayrıca futbolcumuza yapılan ödeme dekontları belge olarak sizlere sunulmaktadır.

Siz değerli basın mensuplarımızdan ve gerçek Denizlispor taraftarlarından tek ricamız; kulübümüzün resmi yayın organları haricinde yapılan açıklamalara itibar etmemenizdir.

Kuruluş amaçları Denizlispor’a yük olmak değil, Denizlispor’u karşılıksız sevmek olan taraftar grupları amacından sapmış olup, gerçekleştirdiği eylemler ile bu kulübümüze zarar vermektedir. Denizlispor için bedel ödemiş olan gerçek taraftarlarımızın kemikleri sızlamaktadır. Denizlispor düşmanlığı yaparak kendi bireysel hırsları ve nefreti uğruna kulübümüze zarar veren bu kişilere inanmamanızı istiyor, gerçek Denizlispor taraftarlarının bu kişilere itibar etmemesini rica ediyoruz.

Çamur at izi kalsın mantığı ile yapılan bu protestoların amacına ulaşamayacağını biliyor, Denizlispor’un başarısı için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz.

Bu takım şahısların değil, gerçek Denizlispor taraftarlarının takımıdır, bizler tek yürek tek bilek olarak bu saldırılara boyun eğmeyeceğiz”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.