enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Denizlispor’un Çıkışı Devam Ediyor

Denizlispor’un Çıkışı Devam Ediyor
A+
A-

Denizlispor TFF 1. Lig 9. hafta karşılaşmasında Adana Demirspor ile kendi sahasında karşı karşıya geldi. Denizlispor maçın 64’ncü dakikasında Barış’ın penaltıdan bulduğu golle karşılaşmayı 1-0 kazandı.

TFF 1. Lig 9. hafta karşılaşmasında Denizlispor maça; Asil Kaan Güler,Taha Can Velioğlu, Ömer Alp Kulga,Burak Altıparmak,Kerem Can Akyüz,Veli Acar,Ziya Alkurt, Anıl Taşdemir, Barış Örücü Yasin Ozan, Leandro Kappel 11’i ile çıktı.

Adana Demirspor ise;İsmail Şahmalı,Yiğitcan Erdoğan,Adil Demirbağ,Erhan Kartal,Sezer Özmen,Yiğit İncedemir,Atakora Lalawele,Issoumaila Lingane,Abdülkadir Parmak ,Theo Mendy,Atabey Çiçek 11’i ile sahaya çıktı.

Maçın ilk yarısı 0-0

Denizlispor-Adanademirspor maçının ilk yarısı iki takımda net bir pozisyon bulamadı  ve ortasaha mücadelesi ile geçti. Denizlispor Barış’ın ve Ziya’nın uzaktan şutları ile etkili olmaya çalışırken, Adana Demirspor  Abdülkadir’in kanatlardan getirdiği toplarla pozisyon bulmaya çalıştı.

Penaltı Maçı Getirdi

Maçın ikinci yarısı ile birlikte iki takımda rakip kalede etkili olmaya başladı. İlk yarının başında Mendy ve Abdülkadir ile rakip kalede etkili olan Adana Demirspor Asil’i geçemedi. Denizlispor maçın 64’ncü dakikasında Barış’ın ceza sahası dışından attığı şutla, rakip defansın topa elle müdahalesinden dolayı penaltı kazandı. Penaltı vuruşunu gole çeviren Barış takımını 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra Adana Demirspor savunma arkasına atılan toplarla etkili olmaya çalışsada, Denizlispor iyi savunma yaparak ve Asil’in kritik kurtarışları ile gole izin vermedi. Maç Barış’ın golü ile Denizlispor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Denizlispor’un Çıkışı Sürdü

Denizlispor bu skor ile son 3 maçta aldığı 7 puanla, Reha Erginer’in gelişi ile yükselişini sürdürdü. Denizlispor puanını 8’e çıkararak maç fazlasıyla 14’ncü sıraya yükseldi. Adana Demirspor ise bu mağlubiyetle 14 puanda kaldı ve ligdeki 3’ncü mağlubiyeti almış oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.