enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Denizlispor’un İkili Averaj Olasılıkları

Denizlispor’un İkili Averaj Olasılıkları
A+
A-

Ligin son haftalarına girilirken Denizlispor’un ikili averaj olasılıklarını sizler için derledik. Spor Toto 1. Lig mücadelesinde son 6 haftaya girilirken ligde şampiyonluk yarışı kadar ligde kalma yarışı da nefesleri kesiyor. Düşme hattında 30 puanlı Denizlispor, (31)Eskişehirspor, (33)Samsunspor, 34’er puanlı Adanaspor ve Adana Demirspor arasında kıyasıya mücadele devam ederken, 37 puanlı Akın Çorap Giresunspor için de tehlike çanları hala çalıyor.Peki son haftalara girilirken Denizlispor düşme hattındaki rakipleri ile ikili averajı ne durumda?

Denizlispor’un Rakipleri ile ikili averajı ne durumda?

Denizlispor’un düşme hattındaki en yakın rakibi olan Eskişehirspor’a karşı ikili averaj handikapı bulunuyor. Ligin ilk yarısında Eskişehir’de oynan karşılaşma 2-2 sona ererken, Denizli’de oynan karşılaşmadan Eskişehirspor 0-2’lik skor ile galibiyetle ayrıldı. Olası bir puan eşitliğinde Eskişehirspor, Denizlispor’un üzerinde yer alacak.

Samsunspor deplasmanından galibiyet lazım

Denizlispor’un bir diğer rakibi Samsunspor ile ligin 32. haftasında karşılaşacak. Ligin ilk yarısında Denizli’de oynan karşılaşma 0-0’lık beraberlikle sonuçlandı. Denizlispor deplasmanda oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılırsa rakibine ikili averajda üstünlük sağlayacak. Karşılaşmanın beraber sonuçlanması halinde genel averaja bakılacak. Ligin 28 haftası geride kalırken Denizlispor’un -9, Samsunspor’un -7 averajı bulunuyor.

Adana Ekiplerine Karşı dezavantaj var

Denizlispor’un düşme hattındaki diğer rakipleri olan Adana temsilcileri Adanaspor ve Adana Demirspor’a karşı ikili averaj dezavanjı bulunuyor. Denizlispor rakibi Adanaspor’a ligin ilk maçında 3-0 kaybetti. Kendi evindeki maçı 3-1 kazanan Denizlispor ikili averajda avantajı ele almayı başaramadı. Adana Demirspor’u ise ligin ilk yarısında1-0 mağlup eden Horoz, deplasmanda aldığı 3-1’lik mağlubiyet nedeniyle avantajını koruyamadı. Denizlispor’un olası puan eşitliğinde Adana temsilcilerinin gerisinde kalacak.

Tek Avantaj Giresunspor’a Karşı

Denizlispor’un ikili averajda üstünlük sağladığı tek rakibi Giresunspor oldu. Ligin ilk yarısında kendi evinde rakibine 0-1 yenilen Denizlispor, deplasmandan aldığı 0-2’lik galibiyetle ikili averajda üstünlüğü sağladı. Denizlispor 7 puan önündeki rakibi Giresunspor ile puanlarını eşitlemesi durumunda ikili averaj ile rakibinin üzerinde yer alacak.

Son 6 hafta fikstürü

Denizlispor ligin son 6 haftasında sırasıyla 01.04.2018 Denizlispor v MKE Ankaragücü,08.04.2018 Balıkesirspor Baltok v Denizlispor,15.04.2018 Denizlispor v Çaykur Rizespor,22.04.2018 Samsunspor v Denizlispor,29.04.2018 Denizlispor v Gaziantepspor ve 06.05.2018 Boluspor v Denizlispor ile karşılaşacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.