enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
31°C
Denizli
31°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Açık
33°C
Salı Az Bulutlu
32°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C

Denizlispor’un Neye İhtiyacı Var?

Denizlispor’un Neye İhtiyacı Var?
A+
A-

Spor Toto 1. Lig 2019-2019 sezonuna iddialı bir kadro ile başlayan Denizlispor’un hazırlık maçında Afjet Afyonspor ve lig müsabakasında karşılaştığı Gazişehir Gaziantep FK maçlarında etkili oyununa rağmen gol bulamaması, Denizlispor’un neye ihtiyacı var? sorusunu akıllara getirdi.

Denizlispor 2018-2019 sezonu öncesi değişime ilk olarak yönetim kadrosu ile başladı. Yeni ve dinamik bir yönetimle göreve devam alan Başkan Mustafa Üstek, sezon başlamadan yönetimde görevini yerine tam getirmeyen yöneticilerle de yollarını ayırdı. Takımın başına Türkiye liglerinin tecrübeli hocası Osman Özköylü’yü getiren yönetim dolu dolu bir transfer sezonu yaşadı.Recep Niyaz,Kibong Mbamba,Adam Stachowiak,Tonia Tisdell, Burak Çalık, Deniz Vural, Muhammet Himmet Ertürk, Gökhan Süzen, Furkan Şeker ve Mehmet Taş takıma katıldı. Ayrıca Denizlispor Konyaspor’dan Abdülkerim Bardakçı ve Seddar Karaman’ı, geçen sezonda takımda kiralık olan Alperen Babacan’ı kiralık olarak takıma kattı.

Gol eksikliği, Transferi elzem hale getirdi

Denizlispor gerçekleştirdiği transferlerle futbol otoriteleri tarından sezon öncesi şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olarak gösterildi. Ancak Denizlispor’un gerek sezon öncesi hazırlık maçlarında, gerekse de taraftarı önünde oynadığı Afjet Afyonspor sezon açılışı hazırlık maçında oynadığı futbol tatmin etsede gol yollarında etkisiz kalması akıllarda soru işareti bıraktı.Denizlispor’un son olarak Gazişehir Gaziantep FK maçında 90 dakika boyunca rakip kalede etkili olamasına karşın gol bulamaması bir golcü transferinin kaçınılmaz olduğunu gözler önüne serdi. Özellikle geçen sezon Denizlispor’un ligde kalmasındaki en büyük paylardan birine sahip Mehmet Akyüz’ün sezona formsuz başlaması golcü transferi için yönetimi harekete geçirdi.

Santrafor Sıkıntısı

Transfer döneminin başından bu yana yabancı forvet arayan Denizlispor, listesindeki Bekamenga, Poepon, Gladky, Etouindi, Kehinde gibi isimlerle anlaşamadı.Yabancı bir golcü için harekete geçen yönetim bütçe olarak kulübü zorlamayacak iyi bir futbolcu için ince eleyip sık dokuyor. Ancak şuanda çoğu takımın kadrolarını oluşturması ve ellerindeki oyuncuları vermemek istemesi nedeniyle transfer çıkmaza girdi. Sözleşmesi sona ermiş futbolcularda ise imza parası sıkıntısı transferde Denizlispor yönetimini terletiyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.