enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2705
EURO
34,7727
ALTIN
2.406,13
BIST
10.240,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Salı Az Bulutlu
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

Denizlispor’un Onursal Başkanı Mustafa Üstek’ten Şampiyonluk Açıklaması

Denizlispor’un eski yöneticisi ve iş adamı Mehmet Uz Pazar günü yaklaşan deve güreşleri sezonu öncesinde havut hayrı düzenlendi. Etkinliğe katılan isimlerden biride Denizlispor’un Onursal Başkanı Mustafa Üstek oldu. Başkan Üstek, Denizlispor hakkında Denizli Deda Haber’e değerlendirmelerde bulundu.

Denizlispor’un Onursal Başkanı Mustafa Üstek’ten Şampiyonluk Açıklaması
A+
A-

Yörük kültürünün simgesi deve güreşleri mirasına sahip çıkan isimlerin başında gelen iş adamı Mehmet Uz Sarayköy’de her yıl olduğu gibi havut hayrı düzenlendi. Oldukça yoğun ilgi olan hayırda tekrar başkan seçildiği Denizlispor’da sağlık sorunları nedeniyle görevi Ali Çetin’e devr eden ve Onursal Başkan seçilen Mustafa Üstek Denizlispor hakkında değerlendirmelerde bulundu.

ÜSTEK:”SAĞLIK SÜRECİM İYİYE GİDİYOR”

Bu sezon şampiyonluk yolunda iddialı bir takım oluşturulmasında en büyük emeğin Mustafa Üstek’te olduğunu belirten Mehmet Uz, Üstek’e Denizlispor’a katkılarından dolayı teşekkür etti. Sağlık sorunları nedeniyle görevi bırakmak zorunda kalan Mustafa Üstek,” Sağlık sürecim iyiye gidiyor. Görevi bıraktık ama her zaman Denizlispor’un destekçisiyiz”dedi.

UZ:”ŞAMPİYONLUĞU ONURSAL BAŞKANIMIZA HEDİYE ETMEK İSTİYORUZ”

Mehmet Uz, Mustafa Üstek’in başarısından söz etti. Uz,” Başkanım Denizlispor’un öyle bir kötü döneminde başına geçti ki hiç bir maddi manevi fedakarlıktan kaçınmayarak şu günlerine gelmesindeki en büyük emekçidir. Ben şahsım adına Başkanım teşekkür ederim. Biz 3 yıldan beri neler çektiğimizi biliyoruz. Bu takım bu hale kolay gelmedi. İnşallah bu takım bu sene üst lige çıkar, şampiyonluğu da Onursal Başkanımız Mustafa Üstek’e hediye etmek istiyoruz.”ifadelerini kullandı.

ÜSTEK:”O SENE BU SENE”

Denizlispor’un gidişatı hakkında değerlendirmelerde bulunan Mustafa Üstek Bolu’da alınan galibiyetin çok önemli olduğunu belirtti. Üstek,”Gerçekten bu takımı biz çok zor günlerde aldık. Bu günlere getirdik ama gelin bir de bize sorun. Çok şükür mutluyuz, takımı iyi bir yerlere getirdik. ‘O Sene Bu Sene’ şampiyonluğun adayıyız.”dedi. Ali Çetin’in de çok büyük özveri ile çalışdığını dile getiren Üstek, Çetin’in heyecanını koruyarak büyük bir hizmet sergilediğini kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.