enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3003
EURO
34,9829
ALTIN
2.444,13
BIST
10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
26°C
Denizli
26°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
32°C
Cuma Açık
32°C
Cumartesi Az Bulutlu
31°C

Denizlispor’un Yabancı Golcüsü Kim Olacak?

Denizlispor’un Yabancı Golcüsü Kim Olacak?
A+
A-

Denizlispor’da transfer çalışmaları son hız sürerken forvet hattına yapılacak yabancı golcü takviyesi için yönetim iki isim arasında kaldı.

Denizlispor yabancı forvet almak için kolları sıvadı, ancak isim konusunda henüz karara varmadı.Bazı yöneticiler, geçen sezon Giresunspor’da forma giyen Fransa uyruklu 33 yaşındaki Maurice Junior Dale’nin alınması konusunda fikir bildirirken, diğer kurmaylar ise Ankaragücü’nde iyi bir performans çıkaran Nijeryalı Olanrewaju Kehinde’yi almak istiyor.

2 Oyuncu Daha

Kehinde’nin transfere daha yakın olduğu ve bu iki oyuncu ile de temasın sürdüğü açıklandı. Kehinde, geçen yıl 24 maçta 7 gol atıp 3 asist yaparken, Dale ise oynadığı 32 maçta 7 gol kaydetti. Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, alınacak iki oyuncunun ardından transferi durduracaklarını açıkladı.

KAYNAK:DENİZLİSPOR20

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.