enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2706
EURO
35,0914
ALTIN
2.475,78
BIST
10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
32°C
Denizli
32°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Açık
32°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Parçalı Bulutlu
34°C

Denizlispor’un Yeni Hocası Belli Oldu

Denizlispor’un Yeni Hocası Belli Oldu
A+
A-

Denizlispor’un yeni teknik direktörü oldu.

Denizlispor’de 27 Mayıs’ta yeni yönetimin belirlenmesinin ardından teknik direktör arayışları başladı. Yapılan görüşmeler sonucunda Denizlispor’un yeni teknik direktörü Osman Özköylü oldu.

Teknik direktörlük görevi için yeşil-siyahlı yönetim il olarak geçtiğimiz sezon takımı ligde tutarak büyük bir başarı yakalan Fatih Tekke ile görüştü. Tekke’nin İstanbulspor ile anlaşması üzerine diğer alternatiflere yönelen yönetim Hüseyin Kalpar, Cihat Arslan, Yücel İldiz gibi teknik adamların adı kamuoyunda sıkça yer alsa da Osman Özköylü ile anlaşma sağladı.

Osman Özküylü hocamızın yardımcıları şu şekilde;

İlker Püren (1.Yardımcı Ant.)
Cengizhan Baskın (Kaleci Ant.)
Uğur Okur (Analiz Ant.)
Ragıp Başdağ (Yardımcı Ant.)
Fatih Çardak (Yardımcı Ant.)

Anketten İldiz Çıkmıştı

Denizlidedahaber.com olarak yaptığımız Denizlispor’un Teknik Direktörü kim olsun ? oylamasında Osman Özköylü’ye 81 oy çıkmıştı. Kullanılan 490 oydan 81’ni Özköylü alırken, Yücel İldiz 150, Hüseyin Kalpar 72, Cihat Arslan 53 ve Metin Diyadin 34 oy aldı.

Osman Özköylü Kimdir?

2007 yılında Şekerspor’da teknik direktörlük kariyerine başlayan Özköylü sırasıyla Erzurumspor, İskenderun D.Ç. Elazığspor’u çalıştırmasının arından 2011-2012 sezonunda DEnizlispor’u çalıştırdı. Denizlispor’un ardından K. Erciyespor,Ankaraspor, Şanlıurfaspor, Adana Demirspor, Sivasspor, Samsunspor ve geçtiğimiz sene Erzurumspor ve Adanaspor takımlarının hocalığını yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.