enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Ege Derbisinde Denizlispor Manisaspor’u Ağırlayacak

Ege Derbisinde Denizlispor Manisaspor’u Ağırlayacak
A+
A-

Spor Toto 1. Lig 25. hafta mücadelesi Ege Derbisine sahne olacak. Denizlispor kendi evinde Grand Medical Manisaspor’u ağırlayacak.

Denizlispor Spor Toto 1. Lig 25. hafta mücadelesinde 3 Mart Cumartesi günü saat 13:00’da Denizli Atatürk Stadı’nda Grand Medical Manisaspor konuk edecek. Karşılaşmayı Hakan Ceylan, Önder Yılmaz ve Habip Tiryaki hakem üçlüsü yönetecek. Maçın 4. hakemliğini Adem Sarıtaş yapacak.

Demirspor Puan Kaybederse Düşme Hattından Çıkacak

Denizlispor 25. hafta mücadelesinde karşılaşağı Manisaspor derbisinde alacağı galibiyetle düşme hattından çıkabilir. Denizlispor’un bir üst sırasındaki Adana Demirspor haftayı zorlu Eskişehirspor deplasmanında geçirecek. Demirspor’un deplasmanda puan kaybeti Denizlispor’u ateş hattından çıkaracak. Denizlispor’un 2 sıra önündeki Samsunspor ise kendi evinde lig lideri Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Samsunspor’un lidere yenilmesi ve Denizlispor’un kazanması halde Horoz bir anda 14. sıraya yükselecek.

Sakatlar Can Sıkıyor

Denizlispor’da krtik karşılaşma öncesinde Fatih Tekke yönetiminde alınan 3 galibiyetin motivasyonu yaşanırken, Gazişehir deplasmanında Ziya ve Eze sakatlanmıştı. Bu hafta takımda Eze yerini alamayacak, Ziya ise takımdan ayrı çalışmalarını sürdürüyor ve maça yetiştirilmeye çalışıyor. Denizlispor’da Fatih Tekke’nin hafta içinde dedesini kaybetmesi ise moralleri bozdu. Denizlispor’da devre arasında Manisaspor’dan transfer edilen ve performansı ile göz dolduran İsmail Haktan Odabaşı’nın sarı kart cezasını doldurmuş olması, yetenekli oyuncu Manisaspor karşılaşmasında sahada yerini bulacak. Denizlispor’da sakatlığı geçen ama tedbir amaçlı oynatılmayan Canberk Aydın’ın durumu belirsiz.

Manisaspor Zor Günler Geçiriyor

Denizlispor deplasmanına çıkacak olan Manisaspor’da kötü gidiş devam ediyor. Devre arasında kulübün yaşadığı maddi sorunlar nedeniyle Atiemven,Meye gibi etkili oyuncular takımdan ayrılırken, bir ayrılıkta takımın ikinci kaptanı İsmail Haktan Odabaşı’nın rakip Denizlispor’a imza atması ile yaşandı.

Manisaspor’da Şok

Manisaspor’da maddi sorunlar devam ederken, Denizlispor maçı öncesinde ödemelerini alamayan oyuncular 2 gün önceki antrenmana çıkmadıkları öğrenildi.

7 Maçta 1 Galibiyet Alabildi

Manisaspor Spor Toto 1. Lig ikinci yarısında çıktığı 7 maçta sadece 1 galibiyet alabildi.Ligde 14 puanla 17. sırada bulunan Manisaspor’un ligden kalma umutları iyi zayıflamış durumda. Manisaspor’da kritik karşılaşma öncesinde sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

İki Takım Arasında Rekabet

Denizlispor ile Manisaspor tarihlerinde 56 resmi maçta karşı kaşıya geldi. Denizlispor 19 karşılaşmadan galibiyetle ayrılıken, Manisaspor 17 galibyet aldı. İki takım arasındaki 20 karşılaşma ise beraber sonuçlandı.

Muhtemel 11’ler

Denizlispor’un;Asil Kaan Güler- Taşkın İlter,Cenk Güvenç,Alperen Babacan,Keremcan Akyüz, Hasan Kılıç,Barış Örücü, İsmail Aissati,İsmail Haktan Odabaşı, Leandro Kappel ve Mehmet Akyüz 11’i ile sahaya çıkması bekleniyor.

Manisaspor’un ise;Göktuğ Bakırbaş,Ümit Yasin Arslan,Asım Hamzaçebi,İlkay Gül,Kemal Temel,Kağan Bağış,Billal Sebaihi,Costantin Bakaki,Slavko Perovic,Timur Karagülmez ve Alper Önal 11’i ile sahada olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.