enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2380
EURO
34,7670
ALTIN
2.412,26
BIST
10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Salı Parçalı Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Fenerbahçe-Yukatel Denizlispor maçı öncesi son gelişmeler

Yukatel Denizlispor, Süper Lig’in 25. hafta mücadelesinde deplasman Fenerbahçe’ye konuk olacak. Müsabaka öncesi iki takımdan son gelişmeler, muhtemel 11’ler ve hakemler, Fenerbahçe – Yukatel Denizlispor maçı saat kaçta, maç hangi kanalda? Fenerbahçe – Denizlispor

Fenerbahçe-Yukatel Denizlispor maçı öncesi son gelişmeler
A+
A-

Süper Lig’in 25. haftasında Yukatel Denizlispor 7 Mart Cumartesi günü saat 20:00’da Ülker Stadyumu’nda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Maç BeIN Sports 1’de yayınlanacak. Maçı Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardımcılıklarını Mehmet Cem Satman ve İlker Takpak yapacak. Maçta Direnç Tonusluoğlu 4. hakem, Suat Arslanboğa VAR ve Cevdet Kömürcüoğlu AVAR olarak görev yapacak.

8 HAFTA SONRA GELEN 3 PUAN

Yukatel Denizlispor Süper Lig’de 8 haftalık galip gelememe şansızlığını yeni teknik direktörü Bülent Uygun yönetimindeki 2. maçta Yeni Malatyaspor’u kendi evinde 2-0 mağlup ederek kırdı. Yeşil-siyahlılar bu galibiyetle ligde 24 maçta 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 11 mağlubiyetle topladığı 27 puanla 10. sırada yer aldı. Yeşil-siyahlılar bu maçlarda 23 gol kaydetti, kalesinde 32 gol gördü.

DENİZLİSPOR’DA SAKAT OYUNCULAR VAR

Yukatel Denizlispor’da teknik direktör Bülent Uygun sakat oyunculardan dertli. Uygun,”Lopes, Zakarya, Kibong ve Isaac gibi futbolcuların sakatlıkları, maçta Oscar’ın koluna aldığı darbenin, vidaları girdiği için orada ağrı ve şişme var. Bunlar tabi önemli eksiklikler ama futbolcu kardeşlerimiz de bulunduğumuz konum itibariyle her maç bizim için çok önemli” dedi. Yeşil-siyahlılarda Fenerbahçe maçı öncesi tedavileri devam eden Tiago Lopes ve Zakarya Bergdich fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

FENERBAHÇE’DE ERSUN YANAL DÖNEMİ BİTTİ

Yukatel Denizlispor maçı öncesi Fenerbahçe’de teknik direktör Ersun Yanal ile yollar ayrıldı. Fenerbahçe’nin başında son maçında Ziraat Türkiye Kupası yarı final mücadelesinde Trabzonspor’a karşı çıkan Ersun Yanal son maçında 2-1’lik yenilgi ile takıma veda etti. Yanal, takımın başında ligde çıktığı 24 maçta 11 galibiyet, 6 beraberlik ve 7 beraberlik alarak 39 puan topladı. Fenerbahçe, Denizlispor maçına Volkan Demirel, Zeki Murat Göle ve Fatih Yıldız yönetiminde hazırlanıyor.

FENERBAHÇE’DE EKSİKLER VAR

Fenerbahçe’de, Yukatel Denizlispor maçı öncesi eksik oyuncular bulunuyor. Sarı-lacivertlilerde Gary Rodrigues, Emre Belözoğlu ve Simon Falette’nin sakatlıkları bulunuyor.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

ukatel Denizlispor ile Fenerbahçe tarihlerinde 1 hazırlık, 11 Türkiye Kupası olmak üzere 51 kez karşılaştılar. Bu maçlarda yeşil-siyahlılar 6 galibiyet alırken, Fenerbahçe 34 kez sahadan üstün alrıldı. 11 maçta ise eşitlik bozulmadı. Denizlispor buçlarda 47 gol kaydederken, Fenerbahçe 120 kez rakip fileleri havalandırdı. Ligin ilk yarısında Denizli’de oynanan maçtan Denizlispor 2-1 yenik ayrıldı.

MUHTEMEL 11’LER

Fenerbahçe’nin maça,Altay Bayındır, Isla, Jailson, Luiz Gustavo, Hasan Ali Kaldırım(Deniz Türüç), Ozan Tufan, Tolga Ciğerci, Mehmet Ekici, Tolgay Arslan(Zajc), Kruse ve Vedat Muriç 11’i ile çıkması bekleniyor.

Yukatel Denizlispor’un ise,Adam Stackhowiak, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Oğuz Yılmaz, Olcay Şahan, Radowslaw Murawski, Recep Niyaz, İsmail Aissati, Modou Barrow, Hadi Sacko(Sedat Şahintürk) ve Oscar Estupinan(Hugo Rodallega) 11’i ile sahada olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.