enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4470
EURO
34,7535
ALTIN
2.440,85
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Amatör camiasını sevindiren haber

Amatör camiasını sevindiren haber
A+
A-

Mart ayında korona virüs önlemleri kapsamında durdurulan amatör futbol ile ilgili kararlar gelmeye devam ediyor. İlk etapta Süper Amatör Lig’in devam etmesine karar verildiği camiada 1. Amatör Küme’de 3 grubun birincileri Süper Amatöre çıkarılırken 2. Amatör Küme ise oynamamış kabul edilecekti. Camiada tepki çeken kararların ardından TASKK geri adım attı. Türki Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu, Denizli’de 2. Amatör Küme ile 1. Amatör Küme’nin 2020-2021 sezonu için birleştirilmesine karar verdi. Kurul ayrıca 1. Amatör Küme’den Süper Amatör Lig’e çıkacak ekiplerin ise Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenmesine karar verdi.

CEŞEN, ‘İSTEKLERİMİZİ KABUL ETTİRDİK’

Başkan Ceşen, “Türkiye Futbol Federasyonu’nun 27 Mayıs 2020 tarihinde amatör liglerle ilgili bildirmiş olduğu geçici karar sonrasında Federasyonumuz kulüplerimizin mağduriyetinin giderilmesi adına yoğun bir çalışma ve çaba sarf etmiştir.

Bu çalışmalar sonrasında 2 Haziran 2020 tarihinde Türkiye Futbol Federasyonu’na liglerle ilgili önerilerimizi resmi yazıyla iletmiştik. İlgili çalışmalar daha önce spor medyası gündeminde de yer alan 2. Amatör Küme ve 1. Amatör Küme Liglerinin 2020-2021 Futbol sezonu için birleşmesini de kapsamaktaydı. Birleşme fikri daha hiçbir yerde gündemde yer almıyorken bu konuda ki çalışmalar Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu öncülüğünde oluşmuştur” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.