enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2004
EURO
35,0226
ALTIN
2.522,03
BIST
10.742,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
33°C
Denizli
33°C
Açık
Salı Az Bulutlu
33°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
27°C
Cuma Açık
28°C

Denizlispor Mert Hakan’ı bekliyor

Denizlispor, Sivasspor forması giyen Mert Hakan Yandaş için yaptığı teklife cevap bekliyor. 24 yaşındaki oyuncu için istenen ücere 2 milyon TL..

Denizlispor Mert Hakan’ı bekliyor
11.07.2019
A+
A-

Denizlispor, Sivaspor’un orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş için geri sayıma geçti. Yeşil-siyahlı ekibin Sportif Direktör Burak Özsaraç’ın temas kurduğu görüşmelerde menajer Çağlar Meker görüşmeleri yürütüyor.

Sivasspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Mert Hakan’ın Denizlispor’a gelmeye sıcak baktığı öğrenilirken, transferdeki en büyük engel istenen bonservis ücreti olarak gönüyor.24 yaşındaki oyuncu için Denizlispor’dan 2 Milyon TL bonservis bedeli talep etti. Yeşil-siyahlı kurmayların sözleşmesinin sona ermesine 1 sene kalan futbolcu için 2 Milyon TL ödemek istemediği ve indirim istediği öğrenildi. İki kulüp arasındaki pazarlıkların sürdüğü, önümüzdeki günlerde transferin netlik kazanacağı iddia edildi.

MERT HAKAN YANDAŞ KİMDİR?

24 yaşındaki 10 numara 1,74 boyunda ve sağ ayağını kullanıyor. Oyak Renault alt yapısında başladığı kariyerine Altınordu, Tire 1922, Menemen Belediyespor ve Sivasspor’da devam etti. Kariyerinde 144 maça çıkan Mert Hakan 55 gol 3 asistle oynadı. Geçtiğimiz sezon Sivas’ta oynadığı 10 maçta ise 1 gol kaydetti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.