enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Denizlispor’da Fabiano imzaladı

Denizlispor’da Fabiano imzaladı
A+
A-

Denizlispor transfer çalışmalarına devam ediyor.  Yeşil-siyahlılar Cenk Gönen, Marvin Bakalorz, Angelo Sagal, Muris Mesanovic, Costel Pantilimon, Sakib Aytaç, Muhammed Eren Kiryolcu, Özer Özdermir’in ardından 9’ncu transferini Brezilya’dan yaptı.

Haluk Ulusoy Tesisleri’nde bugün Denizlispor Yönetim Kurulu üyesi Yavuz Cinkaya’nın katılımı ile gerçekleştirilen imza töreni ile Palmeiras’tan transfer edilen savunma oyuncusu Fabiano Leismann 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Denizlispor As Başkanı Yavuz Cinkaya, “Bugün Fbiaono ile imza törenimizi gerçekleştiriyoruz. Fbiaono’nu renklerimize iki yıllığına bağlıyoruz. Kendisi merkezi defans, stoper ve alternatif sağ bek oyuncusu. Kendisi hızlı bir oyuncu ve takımımıza fayda sağlayacağını düşünüyoruz. Biz kendini transfer ettiğimiz için çok mutluyuz ve inşallah camiamıza hayırlı uğurlu olur. Güzel başarılara imza atarız” dedi.

Leismann: “Denizlispor’a geldiğim için mutluyum”

Yeşil-siyahlı ekibe dahil olduğu için mutlu olduğunu ifade eden Fabiano Leismann, “Brezilya’da büyük takımlarda oynama fırsatım oldu. Geçen sene Avrupa’da ilk deneyimimi yaşamıştım. Ondan sonra ise Palmeiras’tan Denizli’ye geldim. Bunun için çok çok mutluyum. Buraya gelmek, adım atmak, yeni şeyler yaşayıp, deneyim kazanmak çok önemli. O yüzden buraya geldiğim için çok mutluyum. Umarım kendi futbolumu da takım arkadaşlarıma ve şehre en iyi şekilde yansıtırım. Bu adımı atmadan önce birkaç kişiye sordum. Türkiye’de oynayan takım arkadaşlarım vardı” diye konuştu.

Geçtiğimiz sezon Boavista’da kiralık olarak forma giyen Fabiano stoper ve sağ bek mevkilerinden forma giyebiliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.