enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Denizlispor’un rakibinde sözleşme fesih şoku

Denizlispor’un rakibinde sözleşme fesih şoku
A+
A-

Süper Lig’in 29. Hafta maçında pazar günü Denizlispor’u konuk edecek olan Çaykur Rizespor’da şok yaşanıyor. Transferde adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Oğulcan Çağlayan, takımı Çaykur Rizespor ile olan sözleşmesini feshetti. Geçtiğimiz günlerde Çaykur Rizespor, oyuncunun sözleşmesindeki opsiyonunu kullanarak kontratını 2021 yazına kadar uzatmıştı.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, Oğulcan Çağlayan’ın sözleşmesini feshiyle ilgili konuştu. Hasan Kartal, “Biz sözleşmesindeki madde nedeniyle 1 yıllık opsiyonu kullanmak zorundaydık ama futbolcumuz kabul etmedi. Oğulcan Çağlayan’ın bu hamlesinden sonra son kararı TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu verecek” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.