enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5101
EURO
34,8700
ALTIN
2.450,28
BIST
9.889,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Krizdeki Denizlispor’un eski başkanı Üstek: “Bir an önce şirketleşilsin, desteğe hazırım”

Denizlispor’da maddi kriz patlak verdi. Yeşil siyahlı kulübün başkanı Mehmet Uz, Cuma gününe kadar 20 milyon TL bulamazlar ise kongre kararı alacağını ve takımın dağılacağını söyledi. Denizlispor’un eski başkanlarından Mustafa Üstek ise Egeyön TV’ye verdiği röportajda;”Mehmet Başkanın bahsettiği 20 milyon TL kulübü 3-5 ay daha götürebilir. 20 milyon parayı Denizli toparlayamıyorsa bu ayıp bizimdir. Valilik, iş adamları, stk’lar önderliğinde bu yükü kaldırmamız lazım. Bir an önce şirketleşilsin. O zaman göreyim 1 kişi borç bırakıp gitsin.”dedi.

Krizdeki Denizlispor’un eski başkanı Üstek: “Bir an önce şirketleşilsin, desteğe hazırım”
A+
A-

Denizlispor’un eski başkanı Mustafa Üstek, Egeyön TV’de Ahmet Deda’nın sorularını yanıtladı. Üstek, Denizlispor’da yaşanan maddi kriz ve şirketleşme hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

İŞTE O RÖPORTAJ

Mehmet Uz, Cuma gününe kadar ödeme yapılmazsa takımın dağılacağını ve iflasın eşiğinde olduklarını söyledi. Siz ne düşünüyorsunuz?

“DESTEK VERMEYE HAZIRIZ”

Allah’ın izniyle Denizli olarak bu yükün altından kalkılır. Büyüklerimiz, iş adamlarımız destek verir. Ben inanıyorum ki kötü günler geride kalacaktır. Bunları bizler de yaşadık. Ama önceki yıllara göre şuanda yükümüz biraz daha ağır. Mesut Hocamın açıklamasında olduğu gibi bugüne kadar olan destekler olmasa Denizlispor’un esamesi bile okunmaz. Ama ben kulübün o duruma düşeceğini hiç zannetmiyorum. O kulübe gönül veren siyasetçilerimiz, başkanlarımız, valimiz, iş adamlarımız inşallah Mehmet Başkanın çağrısına kulak verip işe el atacaklardır. Bizim de üzerimize düşen birşey olursa hazırız. Maddi manevi hiçbir zaman desteğimizi çekmedik. Destek vermeye yine hazırız.

“20 MİLYON PARAYI DENİZLİ TOPARLAYAMIYORSA AYIP BİZİMDİR”

Mehmet Başkanın bahsettiği 20 milyon TL kulübü 3-5 ay daha götürebilir. 20 milyon bizim tekerimizi döndürür. 20 milyon parayı Denizli toparlayamıyorsa bu ayıp bizimdir. Bu borcu Mehmet mi Ahmet mi yaptı denmez. Hiçbir başkan gelip şahsi zarar vermez. Bazen işler yolunda gitmez. Oluşan zararlar yığılmış gelmiştir. Sadece Denizlispor’da değil, tüm kulüplerde bu tablo var.

Yeni spor yasası şirketleşmenin önünü açıyor. Şeffaf bir şirketleşme olursa görev almaya hazır mısınız?

“ŞİRKETLEŞME OLURSA SEVE SEVE PARA KOYARIM”

Ben her zaman bana düşen göreve hazırım. Bu şirketleşme olacaksa oturulsun, konuşulsun. Ben yönetici ve başkan olmayı düşünmüyorum. Artık Denizli’de bir başkan adayı arandığında Mustafa, Ahmet denmesin. Biz zamanında görevimizi yaptık. Artık yeni isimler gelsin. Biz bu isimlerin etrafında konsolide olalım. Borç 200 milyon TL ise 20 kişiye 10’ar milyon mu düşecek? Seve seve para koyarım.

Siz Osman Zolan ile son kriz ile ilgili bir görüşme yaptınız mı?

“BİRAN ÖNCE ŞİRKETLEŞİLSİN”

Hayır son dönemde görüşmedik. Şunu da söylemek lazım benim dönemim de dahil her dönemde başımız sıkışınca gideceğimiz kapı Osman Zolan’dır. Benim dönemimde de başka zamanda da hiçbir zaman boş çevirmemiştir. Gerçek bir Denizlispor sevdalısıdır. Kulüp için elini, gövdesini taşın altına koymuştur ama o da bir yere kadar. Valilik, iş adamları, stk’lar önderliğinde bu yükü kaldırmamız lazım. Bir an önce şirketleşilsin. O zaman göreyim 1 kişi borç bırakıp gitsin. Onun için yeni yasa çok iyi bir yasadır.

DENİZLİSPOR’UN 56 YILINI KUTLADI

56 yıl önce yakılan ateşimiz o günden beri daha iyi günlere gidebilmek için el ele mücadele ediyoruz. İnşallah kötü günlerimiz geride kalacak. Önümüzdeki günlerde Denizlispor’umuz için daha güvenli günler olacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.