enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2737
EURO
34,8312
ALTIN
2.417,82
BIST
10.273,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
26°C
Denizli
26°C
Açık
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

Galatasaray – Denizlispor maçı öncesi son gelişmeler

Yukatel Denizlispor, Süper Lig’in ikinci yarısının açılış maçı 18. hafta mücadelesinde Galatarasay’a konuk olacak. Müsabaka öncesi iki takımdan son gelişmeler, muhtemel 11’ler ve hakemler, Galatasaray – Yukatel Denizlispor maçı saat kaçta, maç hangi kanalda? Galatasaray – Denizlispor

Galatasaray – Denizlispor maçı öncesi son gelişmeler
A+
A-

Süper Lig’de ikinci devrenin ilk haftasında Yukatel Denizlispor 19 Ocak saat 16:00’da Türk Telekom Stadyumu’nda Galatasaray ile karşılaşacak. Mücadeleyi Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Uğurlu’nun yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Cevdet Kömürcüoğlu üstelenecek. Maçta Mustafa İlker Coşkun 4. hakem, Bahattin Şimşek VAR ve Çağdaş Altay AVAR’da görev yapacak.

ARADA TEK MAÇ TRABZONSPOR İLE OYNANDI

Süper Lig’in ilk devresini 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 7 mağlubiyetle 22 puan toplayarak 11. sırada tamamlayan Yukatel Denizlispor ikinci yarının ilk mücadelesinde Galatasaray’a konuk olacak. Devre arası kampını Antalya’da geçiren ancak Balıkesirspor ile oynanması beklenen hazırlık müsabakasının iptal edilmesi üzerine müsabaka oynayamayan yeşil-siyahlılar tek mücadelesini Trabzonspor’a karşı Türkiye Kupası’nda verdi. Denizlispor Trabzon’da oynanan maçtan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

5 AYRILIK, 2 TRANSFER

Yukatel Denizlispor sezonun ikinci yarısı öncesi 4 isimle yollarını ayırdı. Kulüple yaşanan maddi anlaşmazlıkların ardından kadro dışı bırakılan Mehmet Akyüz Adana Demirspor’a, Burak Çalık ise Samsunspor’a gitti. Emre Sağlık Ağrı 1970 Spor’a kiralanırken, sezon içinde kadro dışı bırakılan Kerem Can Akyüz ise kulüpsüz durumda. Son olarak disiplinsiz davranışları sebebiyle Cristian Sapunaru’nun sözleşmesi ise fesh edildi. Denizlispor Bodrumspor’dan Muhammet Özkal ve Trabzonspor’dan Ogenyi Onazi’yi kadrosuna kattı.

EKSİKLER VAR

Yukatel Denizlispor’da Galatasaray maçı öncesi eksikler var. İlk yarının son maçı olan Ankaragücü maçında kırmızı kart görerek 2 maç ceza alan Modou Barrow Galatasaray maçında yer alamayacak. Sakatlığı devam eden Zakarya Bergdich de müsabakada görev yapamayacak. Hasta olan ve takımdan ayrı çalışan Issac Sackey’in durumu ise belirsiz.

GALATASARAY DEVRE ARASINI İYİ GEÇİRDİ

Sezonun ilk yarısında 17 maçtada 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Galatasaray devreyi 27 puanla 7. sırada bitirdi. Devre arası kamp çalışmasını Antalya’da geçiren sarı-kırmızılılar oynadığı hazırlık maçlarında Altay’ı 3-1, Adana Demirspor’u ise 1-0 ile geçti. Türkiye Kupası’nda deplasmanda oynadığı Çaykur Rizespor maçında 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

3 TRANSFER, 1 AYRILIK

Galatasaray devre arasının ardından Ryan Babel’i Ajax’a kiralayarak oyuncu ile yollarını ayırdı. Monaco’dan Henry Onyekur, Leipzig’den Marcelo Saracchi ve Eskişehirspor’dan Jesse Sekidika’yı ise kadrosuna kattı. Oyuncuların lisansları son anda çıkarıldı. Ayrıca Onyekuru’nun sıtma hastalığına yakalandı. 3-4 haftalık süreçte takıma dönmesi bekleniyor.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

YUKATEL Denizlispor ve Galatasaray tarihlerinde 1’i hazırlık maçı olmak üzere 44 defa karşılaştılar. Bu maçlarda yeşil-siyahlılar 6 galibiyet alırken, Galatasaray 27 kez sahadan üstün ayrıldı.9 maç ise beraberlikle sonlandı. Galatasaray’ın 85 golüne, YUKATEL Denizlispor 39 golle karşılık verdi.

MUHTEMEL 11’LER

Galatasaray’ın mücadeleye,Fernando Muslera- Martin Linnes, Marcao, Ryan Donk, Şener Özbayraklı, Mario Lemina, Micheal Seri, Taylan Antalyalı(Younnes Belhanda), Sofien Feghouli, Ömer Bayram ve Radamel Falcao 11’i ile çıkması bekleniyor.

Yukatel Denizlispor’un ise; Adam Stackhowiak, Zeki Yavru, Oğuz Yılmaz, Mustafa Yumlu, Thiago Lopes, Radoslaw Murawski, Recep Niyaz(Ogenyi Onazi), İsmail Aissati, Olcay Şahan, Hadi Sacko ve Hugo Rodallega 11’i ile sahada olması bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.