enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4524
EURO
34,7527
ALTIN
2.439,82
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
28°C
Denizli
28°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
28°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Hambat’ın Kaplanları’nın Hedefi Yeniden Süper Amatör

Denizli 1. Amatör Ligi C grubunda mücadele eden Çardak Belediyespor sezona muhteşem başladı. Geride kalan 6 hafta 6 galibiyet alan Hambat’ın Kaplanları 2 sezon önce veda ettikleri Süper Amatör Ligi’ne yeniden dönmek istiyor. Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk ve Çardak Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Aytekin takıma olan inancını ise her platformda dile getiriyor.

Hambat’ın Kaplanları’nın Hedefi Yeniden Süper Amatör

Çardak Belediyespor 2018-2019 yılı Denizli 1. Amatör Ligi müsabakalarında 6 haftayı geride bıraktı. 6 maçtada 6 galibiyet alan Hambat’ın Kaplanları ligde 18 puan ile ilk sırada bulunuyor. Takım 2016-2017 sezonunda veda ettiği Süper Amatör Lig’e yeniden dönmek istiyor.

Çardak Belediyespor Futbolcusu Ayhan Can Uran

KAPTAN AYHAN GOLLERİNE DEVAM EDİYOR

Uzun yıllardır memleketinin takımı olan Hambat’ın Kaplanları’nda başarılı bir performans sergileyen Ayhan Can Uran bu sezonda gollerine devam ediyor. Oynadığı her sezonda takımının en fazla gol atan ismi olan Ayhan bu sezonda geride kalan 6 haftada 9 defa rakip fileleri havalandırarak formunu koruduğunu kanıtladı. Bu sezon hedeflerinin Süper Amatör Lig’e yeniden dönmek olduğunu söyleyen Ayhan,” Attığım goller takibi takım için önemli ancak attığım goller değil, alacağımız 3 puanlar hedefimize ulaşmamızı sağlayacak. İnşallah atacağım tüm goller bizim yeniden hak ettiğimiz lige dönmemizi sağlayacak. Tüm takım arkadaşlarım başkanlarım gibi bende bunu canı gönülden istiyorum. Çardak ilçesi Hambat’ın Kaplanları’nı daha yukarılarda görmek istiyor”dedi.

Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk

BAŞKAN ÖZTÜRK’TEN TAKIMA TAM DESTEK, BAŞKAN AYTEKİN’E TEŞEKKÜR

Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk takımın bu sezon ortaya koyduğu performanstan çok mutlu olduğunu belirtirken, Çardak Belediyespor Başkanı Ahmet Aytekin’e teşekkür etti. Başkan Öztürk,”Çardak’ta spora çok önem veriyoruz. Özellikle gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak kalması adına spor çok önemli bir faaliyettir. Biz sporcularımız, gençlerimizin her daim arkasındayız. Takımımızı tekrar Süper Amatör Lig’de hatta daha yukarılarda görmek istiyoruz. Takımımızın ligde en genç kadrolardan birine sahip olduğunu da belirtmek isterim. Bu bizim gençlere verdiğimiz önemi gösteriyor. Çardak Belediyespor Başkanı Ahmet Aytekin ise burada büyük teşekkürü hak ediyor. Onun yıllardır verdiği uğraşlar çocuklarımızın spora olan ilgisini arttırdı. Çabaları, gayretleri çok büyük”dedi.

Çardak Belediyespor Kulüp Başkanı Ahmet Aytekin

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.