enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3066
EURO
35,1664
ALTIN
2.280,63
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
25°C
Denizli
25°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
28°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Heyecan Başlıyor

Heyecan Başlıyor
A+
A-

Türkiye Futbol Federasyonu 1.Lig müsabakaları bu haftasonu başlıyor. Denizlispor ilk hafta mücadelesinde Adanaspor deplasmanına çıkacak.

TFF 1.Lig’de yeni sezon Cuma günü oynanacak MKE Ankaragücü-Büyükşehir Erzurumspor maçı ile başlıyor. İlk hafta mücadelelerinde Denizlispor ise deplasmanda Adanaspor ile karşılaşacak.

İlk Maç Cumartesi Adana’da

Denizlispor yeni sezonda ilk maçına Adanaspor deplasmanında çıkacak. Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de mücadele eden Adanaspor bir yıl aradan tekrar bir alt ligde mücadele edecek.

Denizlispor Kadrosunu Korudu

İki dönem transfer cezası alan Denizlispor’un bu Ocak ayında transfer yasağı bitiyor. Denizlispor transfer yasağı nedeni ile yaz döneminde dış transfer yapamadı. Transfer yasağı nedeni ile iç transfere yönelen Horoz, Alperen Babacan ve Anıl Taşdemir dışında tüm oyuncuları ile anlaşarak yeni sezonda kadrosunu büyük ölçüde korudu.

TFF 1. Lig’de ilk hafta maçları şu şekilde;

Cuma 20:00 MKE Ankaragücü-BB Erzurumspor

Cumartesi 19:00 Çaykur Rizespor-Manisaspor

Cumartesi 21:00 İstanbulspor-Eskişehirspor

Cumartesi 21:45 Adanaspor- Denizlispor

Pazar 20:00 Boluspor-Giresuspor

Pazar 20:00 Samsunspor-Gazişehir Gaziantep FK

Pazar 21:45 Balıkesirspor-Adana Demirspor

Pazar 21:45 Gaziantepspor-Ümraniyespor

Pazartesi 20:00 Elazığspor-Altınordu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.