enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
23°C
Denizli
23°C
Açık
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
28°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
24°C

Horoz Es-Es’e Bileniyor

Horoz Es-Es’e Bileniyor
A+
A-

TFF 1.lig’de ilk iki haftayı puansız kapatan Denizlispor’da gözler hafta sonu oynanacak Eskişehirspor karşılaşmasına çevrildi.

Adanaspor ve İstanbulspor mağlubiyetleri ile taraftarlarını üzen Yeşil-siyahlı ekip Eskişehirspor’u yenip çıkışa geçmek isteyen Denizlispor’da teknik direktör Yusuf Şimşek, İstanbulspor karşısındaki oyunu oynamaları halinde Eskişehir’den galibiyetle döneceklerini belirtti.

“İYİ BİR SONUÇLA DÖNECEĞİZ”

 

Başlarını hiçbir zaman öne eğmeyeceklerini belirten Yusuf Şimşek; “ Ben oyuncularıma ve teknik ekibime güveniyorum. 2 maçlık periyot geride kaldı. Sahada yaptığımız çoğu işten memnunum, sadece gol eksik. Cuma günü Eskişehir’e yola çıkacağız. İnşallah orada gol sıkıntımızı da çözüp iyi bir sonuçlar döneceğiz” diye konuştu.

“BU LİGDE KOLAY MAÇ YOK”

Bu ligde her maçın zorlu olduğundan bahseden Teknik Direktör Şimşek; “ Gaziantepspor 16-17 yaşındaki genç çocuklarla neler yaptılar hep birlikte gördük. Her maçı ciddiye almakta fayda var. Eskişehirspor’un geçen seneden kalan bir hırsları var. 2 maçta 6 puan aldık ve şampiyonluktan ettik. Bizde çok hırslıyız çünkü puan daha puan alamadık. Bir an önce üstlere doğru çıkmak istiyoruz. Zor maç olacak. İstanbulspor karşısındaki futbolu sahaya yansıtırsak 3 puan alacağımızı düşünüyorum” dedi.

 

“YASİN VE TARIK’A GÜVENİYORUM”

Hücumda Yasin ve Tarık dışında isimleri olmadığını belirten Teknik Direktör Şimşek; “ Her antrenman sonrası golcü oyuncuları çalıştırıyoruz. Gol vuruşları üzerinde duruyoruz. Geride bıraktığımız maçlarda gol atamadık. Bu böyle devam edecek diye bir kural yok. Yasin ve Tarık’a güveniyorum. Keza diğer arkadaşlarımızda skora katkı verebilecek kapasitedeler. Bu sorunu aşacağız. Olmazsa da fazla yapacak bir şeyimiz yok. Transfer yasağımız var. İçimizden golcüleri çıkaracağız “ diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.