enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
20°C
Denizli
20°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Açık
27°C
Çarşamba Az Bulutlu
26°C

Horoz Transfer Bombasını Patlatıyor!

Denizlispor transfer döneminin kapanmasına bir gün kala kanat transferi için hamlesini gerçekleştiriyor.

Horoz Transfer Bombasını Patlatıyor!
A+
A-

Denizlispor, ara transfer döneminin başlamasından bu yana Teknik direktör Yücel İldiz’in raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyordu. İki kanatta da oynayabilen bir ismin takıma dahil edilmesi ile ilgili çalışmalar bu gün sonuçlanabilir. Denizlispor yönetimi Belçika Pro Lig ekibi Kortrijk’den Faslı kanat oyuncusu Idir Ouali’yi kadrosuna ktamaya çok yakın. 30 yaşındaki kanat oyuncusunun bu gün Denizli’ye gelerek son görüşmeleri gerçekleştireceği öğrenildi. Uzun süredir yurtdışında sürdürülen transfer çalışmalarında temasta bulunan oyuncunun transferi ile ilgili küçük pürüzlerin kaldığı ve imzanın bu gün atılmaya çok yakın olduğu ifade ediliyor.

Lider Horoz’un Rakibi Hatayspor Yükselişte!

IDİR OUALİ KİMDİR? KARİYERİ NASIL?

Fransız pasaportlu futbolcu Ouali, 3 sezondur Belçika Pro Lig’de kortrijk forması ile mücadele ediyor. 30 yaşındaki kanat oyuncusu son 3 sezonda 88 maçın 73’ünde ilk 11’de sahaya çıktı ve 15 gol kaydetti. Ouali, Dinamo Dresden, Paderborn ve Le Mans takımlarında kariyerini sürdürdükten sonra Kortrijk takımına dahil olmuştu. 1.74 boya sahip olan futbolcu her iki kanatta da oynayabilen bir özelliğe sahip.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.