enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4735
EURO
34,7485
ALTIN
2.439,71
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
29°C
Denizli
29°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
28°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Horoz’da Çalışmalara Bayram Arası

Horoz’da Çalışmalara Bayram Arası
A+
A-

Elazığspor maçının hazırlıklarına bayram arası veren Denizlispor, bugünden itibaren  3 Eylül’e kadar izin yapacak. Bayramın üçüncü günü tekrar toplanacak horozlar, kaldığı yerden devam edecek. Elazığspor maçını çok önemseyen Denizlispor yönetimi ve teknik heyete, bu maçtan mutlak suretle 3 puanla ayrılmak istiyor. Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Ali Fırat, ligde aldıkları iki yenilginin ardından Eskişehirspor beraberliğinin takım ve yönetim açısından biraz toparlayıcı olduğunu ifade etti.

“BU MAÇ OLMAZSA OLMAZIMIZ”

Elazığspor maçının mutlaka kazanılması gereken bir maç olduğunun altını çizen Asbaşkan Ali Fırat, “Bizim için Elazığspor maçının kazanılması olmazsa olmazımız. İçeride Elazığspor ve ardından Giresunspor ile oynayacağız. Teknik heyet ve yönetim de planlarını sadece galibiyet üzerine yapacak. Elazığspor maçının kazanıp, hem taraftarın gönlünü almak istiyoruz hem de ligdeki ilk 3 puanımızla tanışmak istiyoruz. Bizim tek istediğimiz desteğimizin iyi günde de kötü günde de kesilmemesidir. Birlik içinde güzel günler göreceğiz” diye konuştu.

YÖNETİMDEN KOMBİNE ÇAĞRISI

Denizlispor yönetimi, Denizlililer ve taraftarların kombine almasını istedi. Kombine satışlarının artması için çağrıda bulunan yeşil siyahlı kurmaylar, herkesin kombinelerini alarak tribünlerde takımlarını desteklemelerini istediler. Kombine bilet fiyatlarını da güncelleyen Denizlispor yönetimi, Gold ve VIP tribün 1000 TL, kapalı B-D üst tribün 300 TL, kapalı A alt ve E üst tribün 150 TL, maraton-açık 150 TL ve kale arkasını ise 75 TL’den satışa sunuyor. Ayrıca B ve D üst tribünden kombine alanlara 1 adet forma hediye ediliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.