enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
28°C
Denizli
28°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Salı Hafif Yağmurlu
27°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C

Horoz’da Kamp Öncesi Kritik Görüşmeler!

Denizlispor’da yönetim, kulübe federasyondan ihtar çeken futbolcular ile görüşmesi bekleniyordu. Dün açıklanan kamp kadrosunda kulübe ihtar çeken isimlerinde yer alması oyuncular ile yönetimin anlaştığı şeklinde yorumlandı.

Horoz’da Kamp Öncesi Kritik Görüşmeler!
A+
A-

Denizlispor Başkanı Ali Çetin ve yönetim kurulu, alacakları nedeniyle TFF’ye başvuran ihtar çektiren isimlerle masaya oturacağı ifade ediliyordu. Dün akşam açıklanan kamp kadrosu öncesi yönetimin kulübe ihtar çeken oyuncularla bir görüşme gerçekleştirdiği belirtildi. Daha önce fazla sorma şansı bulamayan ve alacaklarını tahsil etmek için ihtar çektiren Muhammet Himmet Ertürk ve Cihan Özkaymak kamp kadrosunda yer alırken Cenk Güvenç’in Almanya’da olduğu ve takımdan ayrılacağına kesin gözüyle bakılıyor.

KAMP KADROSUNDA YER ALDILAR

Yönetimin görüştüğü Mehmet Taş, Muhammet Himmet, Cihan, Seddar ve Tisdell gibi isimlerden sadece Mehmet Taş kadroda yer almazken, Gökhan Süzen’in de kamp kadrsounda yer alması Denizlispor kariyerine devam edeceği şeklinde yorumlandı. Futbolcularla kampa gitmeden önce bir görüşme gerçekleştirerek sorunların çözümü için çaba gösteren isimlerle yol devam edileceği, çözümsüzlük durumunda ‘helallik’ isteneceği ifade ediliyordu. Cenk Güvenç ve Mehmet Taş dışındaki bahsi geçen isimlerin kamp kadrosunda yer alması oyuncuların yönetim ile anlaşma sağladığı şeklinde yorumlandı.

DENİZLİSPOR KAMP KADROSU

Dün açıklanan kamp kadrosunun da bu kritik görüşmelerin ardından netleştiği beliritiliyor. İşte Denizlispor’un Antalya kamp kadrosuna şu futbolcular dahil edildi:

Asil Kaan Güler, Taha Can Velioğlu, Ziya Alkurt, Keremcan Akyüz, Hüseyin Altıntaş, İsmail Aissati, Mehmet Akyüz, Muhammed Himmet Ertürk, Gökhan Süzen, Deniz Vural, Burak Çalık, Seddar Karaman, Cihan Özkaymak, Asım Aksungur, Burak Altıparmak, Marc Kibong Mbamba, Adam Stachowiak, Abdülkerim Bardakçı, Tonia Tisdell, Recep Niyaz, Furkan Şeker, Alperen Babacan, Alihan Kalkan (U21), Yağız Taha Ok (U21), Murathan Sütçü (U21)

HOROZ’DA TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Teknik Direktör Yücel İldiz’in raporu ile ara transfer döneminde stoper, golcü ve kanat oyuncusu kadrosuna katmak isteyen Denizlispor’da yönetim, görüştüğü isimlerin serbest olmasını bkeleyecek. Bazı sözlü görüşmelerin olduğu ancak prensipte bir anlaşma olmadığı öğrenildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.